Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חגיגות העשרים - 28/05 - ביקורת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כחבר מועדון וותיק מאוד (מיום הקמתו) בעלים של 4 כלי רכב הרשומים במועדון החמש, שמחתי לשמוע שהמועדון סוף סוף הצליח לארגן אירוע לחגיגות העשרים.

כרמת-גני אני חושבת שבחירת המיקום היא מצויינת (הפרק הלאומי בר"ג). זהו מקום מרכזי ונוח הן מבחינת נגישות והן במחינת המקום עצמו.

הביקורת שלי נוגעת בעניין ההתראה הקצרה שניתנה לנו, חברי המועדון, לארוע הקרב ובא.

כחבר מועדון השתתפתי בכמה וכמה אירועים שערך המועדון, בהם חשובים יותר וחשובים פחות.

הפעם מדובר בארוע חשוב ומשמעותי. אני חושב שלא נעשה מספיק מאמץ מצד מארגני הארוע על מנת לדאוג לכך שלכל חברי המועדון יהיה מספיק זמן מראש על מנת להתארגן לקראת האירוע.

ידוע לי כי הפקת ארוע מעין זה כרוכה בהמון הכנות וארגונים מראש, הן ארגונים פנימיים והן תיאומים מול עיריית רמת גן. יחד עם זאת אני מצפה שיתנו לנו, חברי המועדון, התראה ארוכה יותר מזו שנתנו. .

לצערי, אני אישית נפגעתי מכך ולא אוכל להגיע לארוע. אני מרגיש שזה פספוס גדול עבורי. הייתי שמח מאוד להציג בארוע חשוב זה את כלי הרכב שלי וביניהם: טנדר סוסיתא מודל 60 היחידי שנוסע בעולם שממש בימים אלה יצא משיפוץ מחדש, טנדר GMCמשופץ מודל 65', פורד מוסטנג 67'.

זו ביקורתי ומכאן אכזבתי.

משיחה עם עוד מספר חברי מועדון לא קטן (שפנו אליי מכיוון שחשבו שאני עדיין מתפקד כמבקר המועדון) נראה כי ביקרותי האישית משותפת גם להם. מכיוון שכך, בחרתי להעלות את הנושא על הכתב.

בכל אופן, כולי תקווה שבארוע תהיה נכוחות מכובדת כפי שראוי למועדון שלנו ובכלל שהארוע יהיה מוצלח.

לכל המשתתפים שיצליחו להגיע ולמארגני האירוע עצמו - בהצלחה ותהנו.... אשמח לשמוע חוויות וכמובן לראות תמונות שיתעדו את הארוע (טלוויזיה ועיתונות).

בכבוד רב,

מקובר יורם.

פורסם

שלום,

אומנם אני לא חבר מועדון - אבל קראתי את מה שכתבת כי כחובב רכב נראה לי שאני אגיע לארוע להפגין נוכחות.

לגבי הביקורת שזה לא בסדר שהארוע מתקיים במאי - רציתי להגיד שלפחות יוציאו מדף הבית של האתר את הכתובים שלפיה " היכונו לארוע העשרים שיתקיים ביוני" - הוא גם בטח הטעה אותך ועוד חברי המועדון וגם הכתובית הזו כבר לא עדכנית.

נשמע שיש לך מכוניות מעניינות...... ומרשימות. אולי אני אראה אותם בארוע אחר או באחד מהמפגשים שלכם.

פורסם

שלום רב,

לצערינו, מסיבות שלא תלויות בנו, התאחר אישור ביצוע האירוע בפארק הלאומי ברמת גן ובכלל זה אישור ביטחון לאירוע עד לפני חמישה ימים. חשוב היה לנו לידע את כל החברים על קיום האירוע ולפיכך עשינו כל מאמץ כדי להוציא את הקלאסיקון בהקדם האפשרי.

תאריך אחר לא אושר ע"י עיריית רמת גן, למעט תאריך באמצע אוגוסט, חודש שבו רבים מחברי המועדון נופשים בחו"ל ומזג האוויר אינו מאפשר קיום אירוע מעין זה. יחד עם זאת במסגרת חגיגות ה-20 מתוכננים עוד מספר אירועים שייערכו לאורך כל השנה וביניהם תצוגת מכוניות ואירועים אחרים, הכול כפוף למתן האישורים המתאימים וסיכום פרטי האירוח עם האתרים המארחים. בנוסף מתוכנן בקרוב אירוע ערב רשמי בו נחגוג בגדול את הקמת מועדון החמש לפני 20 שנים. חברים שלא יוכלו להשתתף באירוע אחד מוזמנים, כמובן, להשתתף באירועים האחרים שיתקיימו לאורך כל השנה.

חשוב לציין כי אין ביכולתנו להוציא על כל אירוע מנשר לחברים ולכן אנו משתדלים ונשתדל בעתיד לרכז את ההודעות על כל האירועים בקלאסיקונים ובאתר המועדון.

ההתראה הקצרה הביאה אותי להמליץ להעביר החלטה בוועד המועדון שאירוע שאין לא התראה של כשלושה שבועות לא יקויים.

אנו תקווה כי למרות הפרסום המאוחר יגיעו חברים רבים ומשפחותיהם לחגוג את שנת ה-20 למועדון בפארק.

חברי מועדון המעוניינים להגיע ברכב האספנות מתבקשים להירשם מראש במשרד המועדון בטלפון 03-7318818 או בפקס 03-7319059 כדי לקבל הנחיות נוספות.

מצפה לראותכם,

נחום קדמיאל יו"ר מועדון החמש

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

עכשיו אני כבר בכלל מבולבל !!! בדף הבית של אתר המועדון חולפת הודעה חגיגית המודיעה על אירוע שיתקיים ב - 28.6!!!!!!! האם זו לא טעות ???? אולי מישהו יתחיל לבדוק את המידע המועבר באתר ???

אולי תגיעו סוף סוף לדעה אחידה בנושא ???

28.6 או 28.5 ???????

• תוכן חדש...