Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטחים שצבעם דהה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אפשר לעשות בנדון? מישהו מכיר צבע לב?ד שאפשר יהיה לצבוע אותם בחזרה?

כרגע עולים לי כמה רעיונות:

קיים ספרי צבע של נעליים (חום,שחר) חסרונות לא עמיד במים, ויתקשה

ספרי צבע רגיל עמיד במים אבל יהפוך את השטיח קשה.

אממ וזהו אז למישהו יש עוד אופציה?אני יודע שקיים צבע לב?דים רק לא מכיר.

כעקרון הצבעים הנפוצים הם שחור וחום(וירוק),אצלי זה חום.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

הי

יש צבע מיוחד לצביעת בדים של בגדים, אבל זה מחייב פירוק השטיח והטבלה בגיגית.

ניתן אולי לנסות להכין את הצבע ולהספיג אותו כאשר השטיח מורכב, אבל אף פעם לא ניסית את זה -בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אממ הבעיה בשטחים היא שהם לא גמישים ואי אפשר לכפל אותם יותר מידיי.

אם נניח שופכים את הצבע על השטיח זה יוכל לעבוד?

ואיפה אפשר לקנות צבע לבדים?אני יודע שזה קיים רק לא יודע מאפיה משיגים?

עמית...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

ניתן לקנות בכל חנות תחביב או עשה זאת בעצמך, במגוון צבעים רחב, ניסית לשקול להגיע לחנות שטיחים או מתקין שטחים ולרכוש שאריות שטיח ולהרכיב ברכב?-זה לא קשה ויותר יפה לדעתי

בכל מקרה צורת הצביעה היא טבילה של השטיח בתוך האמבטיה, גיגית, או משהו דומה לאחר שהצבע עורבב במים חמים ואז מיבשים-בהצלחה רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

האם השטיח עשוי רק מלבד ובסיס גומי או שזה לבד משולב בגומי?

אפש לקנות חתיכת לבד בחנויות "עשה זאת בעצמך", לנסות ולתלוש את הלבד מהשטיח, ולהדביק עם דבק מגע...

הכי טוב, תעלה צילום שלו, ויעץ לך על סמך התמונות...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אממ אני אעלה תמונה שלו בהזדמנות הראשונה.

בכל אופן השטיח הוא מקורי ויש לו חלק עם גומי במיקום של הרגליים של הנהג.

השטיח במצב מעולה רק הצבע שלו דהה.לא נראה לי שכדאי לוותר על השטיח המקורי לטובת "שטיח מקיר לקיר" בכל אופן לא ראיתי אחד שנראה דומה במבנה שלו(מבנה הבד).

אז הצבע לב?דים הוא הפתרון הכי טוב לבינתיים,נראה אם אני אמצא איפה ניתן לרכושו.

פורסם

יש מקצוען המבצע כאלה דברים של נקוי שטיחים וריפודי רכב וריפודי עור, טלפן אליו וברר אפשרויות ומחירים אצלו.

הוא מגיע אליך, לבית או לעבודה, בכל אזור המרכז.

"קובי פינוק לרכב", טל' 050-8311929.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אוקי תודה רק יש כמה בעיות עם זה.

א.אני מהצפון

ב.אני חושב שכל הכיף זה לשפץ לבד,ואת האמת התבאסתי שהאחי נתן את האוטו לפחח.

אם לא זה אני לא חושב שהייתי אוהב רכבים ישנים,חוץ מלהביא אותם למצב מקורי כמה שיותר ההנאה היא לדעת שאני עשיתי זאת לבד.

• תוכן חדש...