Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מהו המיקום הכי אופטימלי של הקרוסים של הקומפוננטים ברכב?

בתוך הדלת? קרוב לדלת? קרוב לרמקולים? בדש ?

ואשמח לכל הצעה ידידותית אחרת בנושא..

תודה רבה

פורסם

בעיקרון רוב האנשים מרכיבים אותם בתוך הדלת .

אבל ניתן להרכיב אותם כמעט בכל מקום. למשל בתא כפפות, בפגש ליד המגבר.

פורסם

מיקום הקרוסים לא כל כך משנה.. אצלי הם מתחת לפנלים והשטיחים בקדמת הרכב.

לדעתי הכי יפה ואסתטי למקם אותם בתא המטען ליד המגבר.

פורסם
מיקום הקרוסים לא כל כך משנה.. אצלי הם מתחת לפנלים והשטיחים בקדמת הרכב.

לדעתי הכי יפה ואסתטי למקם אותם בתא המטען ליד המגבר.

אני לא מוצא שום חן מיוחד בקרוס אוברים, במיוחד אם מדובר בקופיגורצייה השחורה והמלבנית המקובלת. בנוסף אני גם לא נלהב ממיקום מאחורה. העניין הוא שמיקום מאחורה יגרור העברת חוט ארוך לכל אלמנט שמחובר אליו, לך זה יוצר בעצם חיוט כפול ומיותר.

אני מעדיף למקם את הקרוסים בסמוך לרגליים השמאליות לנהג וימניות ליושב לידו.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

תחשוב על החיווט ככה...

או שאתה מעביר את הכבל הראשי מהמגבר לקרוס ארוך או שאתה מעביר כבלים לאלמנטים ארוכים למעשה זה כמעט אותו דבר...

אני אצלי גם מיקמתי מתחת לרגליים בעיקר בשביל לחסוך בחיווט אבל גם כדי שאם איזה חמוד אחד ירצה לפתוח בגאז' או משהו הוא יגנוב משהו אבל לא את הקרוסים ואחר כך אני יהיה תקוע...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...