Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היה לי פנצ'ר ראשון בחיים שלי(אני יודע להחליף גלגל...)והצמיגים שלי (זרוק לפח) לא שווים שקל גמורים מתים יבשים וכל דבר נדבק בהם אפילו האבק שהייתי בשביל של עפר עוד נשאר עליהם לפני שבוע....,עכשיו הבעיה היא תנחשו? שאין לי את המפתח בטחון של הגלגלים....(ביכלל לא ידעתי שצריך כזה שקניתי את האוטו)ונדפקתי הזמנתי גרר והפחתי לתפוח רקוב מהשמש הזאת,יש לי פנצ'ר יש לי רעידות מ 150 קמ"ש שהתחילו פתאום,יש לי צמיגים גמורים,ואין איך להחליף ולעשות משהו מה עושים???????????????!

הבורג זה כזה עיגול עם שלוש חורים זה הבורג ביטחון :cry: :cry::cry:

למישהו הפתרונות? האם אני תקוע היום ערב חג?

:roll::roll:

פורסם

אני הייתי ממליץ דבר ראשון לצלם את הבוקסה הנדרשת ולהעלות לפורום

שנראה במה מדובר.

דבר שני, פנצ'ריית אנטון ביפו ששם החלפתי צמיגים פתוחה גם בשבתות וחגים

תרים לו טלפון שאל אם הוא יכול לעזור....

אני בטוח שהוא מכיר מישהו שמכיר מישהו.... :p

 

חפש בדפי זהב עפ"י: צמיגי אנטון , יפת 88 יפו.

 

בהצלחה

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה שלוש חורים והמפתח אצמו אמור גם להיכנס עד הסוף וגם שם לתפוס במשהו...

ואם אני לא טועה זה גם אמור ללחוץ על משהו בתוך החור ככה זה ש O.Z חושבים נגד גנבים...

עכשיו חשבתי על שני דברים למצוא את היבואן של הג'אנטים ולבקש ממנו,ללכת לחרט..או משהו שיכול לעשות מפתח כזה?

פורסם

יש לבעלי תקריות מאסטרים לפתיחה אומים שכאלה,כמו כן הם יכולים להזמין ע"פ הסוג בוקסה תואמת(ע"פ רוב).

במידה ואבדו כל הקיצין פשוט מחלצים את הבוקסה באלימות מסויימת ומחליפים סט נועלים חדש.

 

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

 

פורסם

קצת לא מקצועי ,אבל מה בדבר לנסות עם פלייר שפיץ ב-2 מתוך 3 הנק' ? קח אחד זול שלא יכאב אם יישבר , ואם אין מספיק כח לסובב תנסה להשתמש במנוף כלשהו.

פורסם

יצא לי פעם לפגוש מישהו שהיה לו את האום ה ס פ צ י פ י (עכשיו שאני רואה) הזה , לא היה לו מפתח והוא אמר שהוא פותח את זה עם שני מברגים.

אני לא חושב שהמפתח תופס עוד משהו בפנים, זה אמור כולה להיות משהו עם שלושה שפיצים.

הרעיון עם השפיץ-פלאייר גם יכול לעבוד. גם את המברגים וגם את השפיץ-פלאייר תצטרך לסובב עם ג'פקה (בהנחה שהגלגל סגור כמו שצריך).

מקצועי? ממש לא. אבל העיקר לפתוח לא??

בהצלחה!

פורסם

אז אך ורק משהו ששתי הזרועות/צלעות מחוברות ביניהן ,כמו שפיץ פלייר או משהו בסגנון.

כל דבר אחר ,כמו מברגים או מסמרים לא ייתן לך התנגדות מספקת בין שתי הזרועות וסיבוב המכשיר המאונך (ג'בקה) ייתן לך עיוות של הזרועות ותו לא (נא לאל לשכוח חברים שזה בכל זאת גו'ז'ון של גלגל ולא איזה בורג בשעון...צריך מומנט לא קטן)

×
×
  • תוכן חדש...