Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי להסתובב היום בפירוקיה באיזור מגוריי [השפלה] והופתעתי מאוד מרכבים שראיתי שם - חשבתי אולי לשתף פה את הפורום בקצת ממה שאפשר למצא שם...

טלבוט סולרה

ג'אנטים מגנזיום \ סגסוגת של רכבים ישנים [אני אישית הבחנתי ברביעיה מדהימה של גלגלים של רנו ישנה]

פיזו' 404 עם רשיונות - במצב בינינו - ראויה בהחלט לשיפוץ

BMW E21 ישנה לחלקים

הפירוקיה נמצאת במושב זיתן.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
יצא לי להסתובב היום בפירוקיה באיזור מגוריי [השפלה] והופתעתי מאוד מרכבים שראיתי שם - חשבתי אולי לשתף פה את הפורום בקצת ממה שאפשר למצא שם...

טלבוט סולרה

ג'אנטים מגנזיום \ סגסוגת של רכבים ישנים [אני אישית הבחנתי ברביעיה מדהימה של גלגלים של רנו ישנה]

פיזו' 404 עם רשיונות - במצב בינינו - ראויה בהחלט לשיפוץ

BMW E21 ישנה לחלקים

רון.

אצל משפחת דבוש??

אירית

פורסם

רון.

נכנסים אליו דרך אזה"ת של לוד?

תזכיר לי איך פשוט לא הייתי שם יותר מ 5 שנים.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
נכנסים אליו דרך אזה"ת של לוד?

תזכיר לי איך פשוט לא הייתי שם יותר מ 5 שנים.

משה

אפשר גם מהצד השני קרי מצפריה אחרי שפירים לכוון או יהודה וימינה בצפריה עד הסוף הכביש מתעקל שמאלה ושם המושב

אירית

פורסם
אצל משפחת דבוש??

אירית

מאוד יכול להיות אירית, אחרי הכל רוב המושב הם בני משפחת דבוש...

[ובאופן מוזר את השניה ששואלת את אותה שאלה בדיוק - כבר שאלו אותי את זה בה"פ]

בכל מקרה, אנשים חביבים להפליא, ואותי אישית זה הפתיע, כי לרוב אנשי הפירוקיות ידועים בזכות "מזגם הצונן" מה שנקרא...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
מאוד יכול להיות אירית, אחרי הכל רוב המושב הם בני משפחת דבוש...

[ובאופן מוזר את השניה ששואלת את אותה שאלה בדיוק - כבר שאלו אותי את זה בה"פ]

בכל מקרה, אנשים חביבים להפליא, ואותי אישית זה הפתיע, כי לרוב אנשי הפירוקיות ידועים בזכות "מזגם הצונן" מה שנקרא...

רון.

רון בוקר טוב

האמת שכוונתי הייתה בלשון הלצה, לפני שנים הפנו אותי למושב למשפחת דבוש כמובן שהגעתי נתברר שלמעט משפחה אחת או שתיים כולם דבוש , זה נראה כמו תרחיש ממצלמה נסתרת עמדתי במרכז המושב (כולה רחוב אחד 2 אנשים וחצי ותרנגולת) ותהיתי לאן בעצם פני מועדות, וצודק אתה במאת האחוזים אנשים חמים ומסבירי פנים

אירית

פורסם
יש שם אולי מיני מיינור או אוסטין מטרו

את המטרו שלך כבר השגת... לא מספיק ?

תשאיר כמה לאנשים אחרים :wink:

פורסם
את המטרו שלך כבר השגת... לא מספיק ?

תשאיר כמה לאנשים אחרים :wink:

אני רוצה את כמה שיותר מה אתה צריך מטרו יש לך מנוע 1300 מוכן בתוך המיני שלך מה אתה עוד רוצה :-D:lol:

מיני רכב שכובש את הלב]

• תוכן חדש...