Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב ,

אני רוצה לשדרג את המערכת. כרגע יש לי קומפ' קדמיים של מורל דוטק מחוברים למגבר

רוקפורד 4004 + סאב של באזוקה דגם ELW-12 .

נתחיל בזה שאני רוצה מגבר חזק יותר לקדמיים. יש לי הרגשה שהרוקפורד שנותן רק 50W

לערוץ מקדימה לא דוחף מספיק את הדוטק. אז חשבתי לחבר את הרוקפורד בגישור שיעבוד

רק על הקדמיים ויתן 100W לערוץ. הדוטק מסוגלים לקבל עד 140W ונראה לי שפה אני

אשפר את הבמה הקדמית שלי בצורה דרסטית. ( תקנו אותי עם אני טועה..)

עכשיו השיקול הוא האם לקנות מגבר 2 ערוצים או מונובלוק לסאב ולהישאר ללא אחוריים ,

או לקנות מגבר נוסף של 4 ערוצים שיחובר לסט נוסף מאחורה ( דוטק או פולס תלוי בתקציב )

וכמובן 2 ערוצים בגישור לסאב.

למען האמת יכול מאוד להיות שקדמיים בלבד + סאב זה מספיק ואחוריים יכולים רק לגרוע.

אל תשלכו אותי לחיפוש כי קראתי פה טונות של ת'רדים ועדיין לא הגעתי למסקנה מה עדיף.

בעיקרון אני מחפש עוד צלילים שחסרים לי קצת בחלל הרכב. טיפה מפריע לי ששומעים אך ורך מקדימה.

שאלה נוספת , במידה ואני מוסיף מגבר נוסף - אני צריך לקחת בחשבון עוד הוצאות שקשורות במצבר ?

יש מצב שהוא לא יעמוד בעומס או משהו ? במידה וכן חשוב לי לדעת.

תודה לעוזרים והמלצות יתקבלו בברכה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

תקנה מונו בלוק חמוד--נגיד רוקפורד p30001, חבר את הנוכחי בגישור לקומפוננט.

מה שקורה זה שחסר לך שהסאונד בא מאחור,קנה זוג רמקולים אובליים שרק ימלאו את החוסר מאחורה, אני מציע לך אישית--קפוץ לאוטו דיפו הקרוב לביתך וקנה זוג של jbl הם במבצע עכשיו שם

אם אני לא טועה 450 שקל! זה יותר זול מהדיוטי פרי רק שתדע! שם הם נמכרים בערך ב600 שקל!

את הזוג האחורי חבר רק לhu וזהו.

קיבלת הגברה טובה לקומפוננט וגם לסאב וגם השלמת את הסאונד מאחורה!

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

קודם כל תודה .

לגבי אובליים מאחורה אין מצב. גם לא בא לי לחתוך את הפח שם. הרכב הוא 4 דלתות ולא 5 ששם זה יותר פשוט. יש לי מקום מצויין בדלתות מאחורה שמיועד אפילו לקומפ' כי יש שם מקום למעלה גם לטוויטרים.

מי שראה באופל אסטרה מהדגמים של 1998-2004 איך זה נראה יכול להבין על מה אני מדבר.

לא איכפת לי להוסיף שם קואקסיילים 6.5 או 5.25 שפשוט ישלימו. ואני אחבר אותם ל HU .

השאלה איך זה ישמע שמקדימה יש קומפוננט ומאחורה רמקולים זולים יותר.. זה יכול גם לגרוע.

השאלה הנוספת שאני צריך דעה - לגבי 2 מגברים ברכב ואיך הוא אמור להתמודד מבחינת צריכת החשמל.

תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

א- לא ידעתי שמדובר באוטו הנ"ל, שים רמקול קווקסאלי לפי המידה בדלתות, הוא ישמע מצויין אבל יכול להיות שבכל זאת יהיה חסר לך הווליום והסאונד מאחור.

ב- מערכת החשמל תתמודד בסדר גמור עם 2 המגברים הנ"ל, אם לי בפיאט אונו האלטרנטור עמד עם 650 אראמאס גם את שלך הוא יחזיק בכיף! וזה לפי מדידה עם וולט מטר!

ג- אם תקנה רמקול טוב לדלתות מאחורה הכל יהיה בסדר מבחינת איכות, המלצה אישית קנה זוג קוווקסאלי של חברת סרווין ווגה, אחרי ששמעתי מספר פעמים הם עובדים חזק ויפה מאוד מאוד עם רדיו דיסק טוב!

קובי.

לילה טוב!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

אני יש לי אופל אסטרה ומאחור יש לך 5ורבע ....אבל אני עשיתי חיתוך עם מיספרי מתכת והתקניתי רמקולים 6X9 מאחורה זה לא ממש בעיה ואפשר לעשות את זה מיקצועי ויפה....אבל אם לא בא לך קנה איזה קומפוננט של מורל פולס 5ורבע ותתקין אותו ואני חושב שהוא ישלים לך את החסר... לי יש 2 מגברים והמערכת חשמל לא עושה ממש בעיות טפו טפו טפו רק עימעום קל בבאסים חזקים....

• תוכן חדש...