Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע אלי דיסק הבדיקה הנ"ל והוא בעל 86 טרקים. הבנתי שאפשר לגרום נזק לרמקולים/מגבר בשימוש בטרקים עם הגלים האחידים -> 20HZ, 19KHZ וכדומה.

הדיסק הגיע צרוב מחבר שצרב מחבר שצרב מחבר שצרב מ... וללא סיפרון ההדרכה שהיה אמור להיות כלול איתו.

מצאתי ברשת את הקישור הבא שמפרט מה יש בדיסק אבל לא את אופן השימוש הנכון בו:

http://www.autosound2000.com/Products/cds/cd103.htm

אם למישהו יש עצות איך להפיק ממנו את המירב ... אז תתכבדו

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אני מניח שאתה מוריד את גרסת ה APE...

אני לא צריך אותו בWAV. יש לי את הדיסק בפורמט אודיו. הבעייה היא שיש שם 86 טרקים שכוללים בין היתר בדיקת קוטביות, במה וכדומה ואני רוצה לדעת אם למישהו יש את המדריך או יודע מה בדיוק אני צריך לחפש בכל טרק מלבד "שישמע טוב".

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

אדי מה תתן ההמרה לWAVE?

OOGEE, השאלה היא מה הכלים העומדים לרשותך? האם אתה מתכוון לעשות בניות? האם יש לך אקולייזר רב ערוצים? סך הכל לרוב האנשים אין הרבה מה לעשות עם הדיסק הנ"ל לטעמי. חלק מהטרקים למשל כוללים רעש ורוד שנועד למדידות עם RTA (שאם אין לך אקולייזר טוב אז אין לך ממש מה לעשות איתם) אחרים כוללים שיר שהוקלט בכמה רמות עוצמה, טרק של TOTAL SILENCE לשמוע אם יש רעשים וכו' וכו'.

Guest תמיר .א.
פורסם

בטח אדי התכוון להמרה ל CDDA כי יש הרבה מתבלבלים וקוראים לזה WAV.

תמיר

פורסם

אין בניות. יש סט קומפוננט בדלתות. המטרה היא למצוא את המקום הכי טוב לשים את הטוויטרים.

אצלי בבית יש מערכת סטריאו סבירה + ואני מנסה לצור תמונת סטריאו דומה לזאת שיש בבית אבל באוטו.

יש בטרק 25 הקלטה של אנשים בכל מיני מקומות בבמה האקוסטית. יש כלמיני "משחקי סטריאו" עד טרק 32.

אם יש לכם עצות איך לנצל את הערוצים הללו באופן מירבי או שיש לכם עצות נוספות אז בכיף

פורסם

APE זה פורמט מוזיקה שהוא "LOSSLESS" כלומר, אין אובדן נתונים.

תחפש באינטרנט monkey audio.

אם אתה או חברי הפורום רוצים עוד מידע לגבי פורמט זה אז אפשר לפתוח נושא.

• תוכן חדש...