Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בשעה טובה קיבלתי את הרכב החדש ואני רוצה לגשת למלאכת ההתקנה.

מהרכב הקודם פירקתי מגבר שני ערוצים של JBL ששימש את הסאב (מתוך כוונה שימשיך ככה ) וכמו כן מגבר 4 ערוצים פשוט (סיני... SLUG) ששישמ את האחוריים והקומפוננט.

הסט קומפוננט שיש לי הוא של FOCAL 2WAY אבל הבעיה שהוא 6.5"

ובסיטרואן בדלתות מקדימה יש 5X7... ו 6.5 לא נכנס.

את הרדיו דיסק אני לא מתכוון להחליף היות והוא שולט גם על המחשב רכב.

אולי בהמשך תיהיה מערכת CAR PC אבל זה לא לעכשיו.

אני מתכוון לחבר מנחת HIGH POWER למגברים ולרמקולים וככה לעבוד בינתיים.

ועכשיו השאלה.....

מה לעשות בנושא הרמקולים ?! הפוקל לא נכנס... ולכן מקדימה צריך לשים משהו אחר, ואני לא בטוח מה...

האפשרויות :

קומפוננט 5.25" עם מתאמים שיכנסו במקום של ה 5X7 המקוריים.

סט 5X7 של JL- XR570-CS 5X7 XR SERIES

שאני רואה שנמכר ב d-sound אבל אין מחיר באתר...

או כל רעיון מקורי אחר ?!

בנוסף.. היות ואין לי מה לעשות עם הפוקל.. אולי לעשות בהם שימוש בחלק/במה אחורית ? היות והם כבר קיימים אולי אפשר לנצל אותם בצורה מושכלת ??

המון תודה על העזרה !

רועי

נ.ב

האם ידוע לכם על ממיר HIGH POWER ל RCA איכותי ולא סתם עוד זבל ?

פורסם

אין שום בעיה להכניס רמקול של 6.5 במקום ה5 על 7 בתוספת בנייה קטנה לרמקול שישב טוב רק אתמול עשו לי את זה במאזדה אם אתה מחפש מתאמים ליציאות גבוהות אז אתה יכול להשתמש במנחתים שיקשרו בין המגבר לרמקולים ומנחת טוב זה בערך 200-250 שקל אם יש לך כיס יותר עמוק לך על מפלג תדרים טריי 1 שיעשה לך עבודה כמו קדם מגבר ואליו אתה מחבר את הרמקולים ואת המגבר מקבל שליטה טובה ושמיעה מעולה

פורסם

לא מעוניין לעשות בנייה על הדלת ( במיוחד לאור זה שהדלת ב C4 מעוצבת ולא רגילה... ) אבל גם בלי קשר פשוט לא...

אז תודה.. אבל אני אחכה להתייחסויות נוספות.

לגבי המנחת וה קדם מגבר שתיארת, אשמח אם תרחיב ותיתן אולי דגם/קישור.

המון תודה

רועי

פורסם

קודם כל זו לא בנייה על הדלת זו הוספת מתאם לרמקול בתוך הדלת ואתה אפילו לא תדע שזה שם וזה לא אמור להפריע לשום דבר וחוץ מזה לא חבל על הפוקל זה רמקול טוב ואיכותי תשתמש בו חבל לבזבז כסף שיש לך את זה כבר ביד

לגבי המנחתים אז זה למי שיש רדיו דיסק שבא באוטו אז יש חיבור בין היציאות הגבוהות של המגבר לרמקולים וזה עוקף את המכשיר שברכב

לגבי המפלג אז זה מאין קדם מגבר או אקולייזר משוכלל שבעזרתו אתה שולט על כיוונים על עוצמת הרמקולים ועל הסאב

זה לא זול אבל כמובן כל אחד והעדפותיו

פורסם

שוב תודה,

לגבי הקדם מגבר.. כבר מצאתי את הדגם שהתכוונת אליו, נשמע מעניין מאוד דווקא לא ה three one אלא ה HPX של אותה חברה.. AUDIO COTROL

פותר לי את הבעיה של יציאה למגברים + כניסת AUX לנגן MP3 ...

לגבי המתאמים בדלת.. פשוט לא נכנס שם רמקון 6.5.... הדלת מעוצבת ככה שאין מצב... רק 5.25" וגם זה עם מתאמים.

יש למישהו מושג כמה עולה ה HPX של AUDIO CONTROL בארץ ?

רועי

פורסם

גם המאזדה זה אותו דבר בדיוק...אם נכנס שם 7*5 אז נכנס שם 6.5 עם בנייה

יש לי מאזדה וככה אני ואבא שלי עשינו...בניות ממתכת...חבל שלא צילמתי את כל הפרוייקט שעשינו אני ואבא שלי באוטו....

בקיצור 7*5 יש שם, גם 6.5 יכנסו!!!

בהצלחה

פורסם

rרק כדי לתקן לאחרים.... ב סיטרואן C4 אין רמקולים 5X7 !!

המתקין שבדק את זה בהצצה מהירה טעה, יש שם רמקול 6.5

תודה,

רועי

פורסם
שוב תודה,

לגבי הקדם מגבר.. כבר מצאתי את הדגם שהתכוונת אליו, נשמע מעניין מאוד דווקא לא ה three one אלא ה HPX של אותה חברה.. AUDIO COTROL

פותר לי את הבעיה של יציאה למגברים + כניסת AUX לנגן MP3 ...

לגבי המתאמים בדלת.. פשוט לא נכנס שם רמקון 6.5.... הדלת מעוצבת ככה שאין מצב... רק 5.25" וגם זה עם מתאמים.

יש למישהו מושג כמה עולה ה HPX של AUDIO CONTROL בארץ ?

רועי

[sorry for the english]

recently i have checked how mush would it cost me to buy a 3XS, which is also made by Audio Control. I was amaized to discover the totally blown out of proportion price tag. i would not recommend you to buy anything in these prices. i have seen something who is selling a package system. i wasn't interested in braking apart the stuff he had, but you can try. contact me and maybe we will try to talk with him together. (he of course selling the unit as a part of the package)

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

• תוכן חדש...