Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה שמתעלמים מפיוניר,קנווד ופנסוניק שלטעמי הם לא ברמה הגבוהה יש רדיודיסקים איכותיים בארץ?

לידע כללי-איזה רדיודיסקים יותר איכותיים: בלאופנקט או רוקפורד?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה תשובות לעניין פשוט חבל על הזמן...

כולכם אומרים אלפיין למה לא תגידו למה אלפיין...

אני בטוח שחצי ממכם עכשיו יבלעו את הלשון...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

בהנחה שמתעלמים מפיוניר,קנווד ופנסוניק שלטעמי הם לא ברמה הגבוהה יש רדיודיסקים איכותיים בארץ?

לידע כללי-איזה רדיודיסקים יותר איכותיים: בלאופנקט או רוקפורד?

אנשים מה עם השאלה שלו...

והתשובה, ברור שרוקפורד!

פורסם

לא הייתי מתעלם מפיוניר (כי עליהם אני יודע מנסיון),כי מבחינת קרוס ואקולייזר ואיכות שמע הם לא נופלים מאלפיין ומקלריון וכו' עד 3000 שקלות.

אבל כשתשווה אלפיין 9833 לפיוניר 9600 אז זה כמו שתשווה את ההונדה לג'נד לב.מ.וו סדרה 5,תכלס הם אותה רמה אבל לב.מ.וו יש אולי 2 דגמים שעולים על ההונדה הנ"ל וב.מ.וו נחשב יותר.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

לפי דעתי הדירוג שלי הוא ככה:

אלפיין

קלריון

רוקפורד

סוני

קנווד

פיוניר

פנסוניק

ואני יסביר גם למה, אל תתיחס רק לסאונד תתייחס לאמינות, תתייחס לפרטים קטנים כמו גודל תצוגה, נוחות לשימוש, ועוד כל מיני פרטים קטנים ומעצבנים שכאלו שדווקא עליהם אף אחד לא טרח להסתכל לפני קנייה.

לי אישית יש רוקפורד 9220 ואני בחיים לא מחליף אותו אלא אם כן הוא מתקלקל או שאני משדרג למכשיר די וי די שלהם שהוא dvdrav2.

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם
לא הייתי מתעלם מפיוניר (כי עליהם אני יודע מנסיון),כי מבחינת קרוס ואקולייזר ואיכות שמע הם לא נופלים מאלפיין ומקלריון וכו' עד 3000 שקלות.

אבל כשתשווה אלפיין 9833 לפיוניר 9600 אז זה כמו שתשווה את ההונדה לג'נד לב.מ.וו סדרה 5,תכלס הם אותה רמה אבל לב.מ.וו יש אולי 2 דגמים שעולים על ההונדה הנ"ל וב.מ.וו נחשב יותר.

כמה עולה האלפיין שאמרת?
פורסם
לפי דעתי הדירוג שלי הוא ככה:

אלפיין

קלריון

רוקפורד

סוני

קנווד

פיוניר

פנסוניק

ואני יסביר גם למה, אל תתיחס רק לסאונד תתייחס לאמינות, תתייחס לפרטים קטנים כמו גודל תצוגה, נוחות לשימוש, ועוד כל מיני פרטים קטנים ומעצבנים שכאלו שדווקא עליהם אף אחד לא טרח להסתכל לפני קנייה.

לי אישית יש רוקפורד 9220 ואני בחיים לא מחליף אותו אלא אם כן הוא מתקלקל או שאני משדרג למכשיר די וי די שלהם שהוא dvdrav2.

קובי.

איפה נכנס הבלאופנקט?

והפרטים שאמרת לא מעניינים אותי כי אני מסתדר עם המכשירים הכי מסובכים שיש

מעניין רק סאונד

פורסם

שמעו משהוא חברים המכשיר הכי גובה של פיוניר ה9600 הכסוף אם אני לא טועה דומה ולא נופל מהאלפיין מהביקורת שקראתי עליו...אבל הדגמים הנמוכים של פיוניר לא מישתווים לדגמים של אלפיין לדעתי....

פיוניר חברה מצויינת אבל הסדרות הדולפינים שלה בין ה6-8 לא איכותיות כמו הסדרות של אלפיין....

פורסם

אדי בוא תראה לי השוואה בין 9830 ל 8600 של פיוניר בבקשה אני מבטיח לך שהבדלים מהותיים לא תמצא...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...