Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להביא את הרמקולים האלה...

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=291&CatCode=119

במקום הפיוניר 260 וואט פנינה שיש לי מאחורה...מה אתם אומרים?!

יהיה שינוי בעוצמה באיכות?!...

אני לא רוצה לפגוע באיכות שיש אבל אני רוצה להגביר את העוצמה?!

מה אתם אומרים...

פורסם

לעומת 260 של פיוניר?!

אני לא מבין את ההשוואה הזאת...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני מתכוון בנוגע לאיכות...לעוצמה אין ספק שהמק אודיו יתנו יותר

אבל השאלה אם הם יתנו איכות.?? כמו הפיוניר האלו...שהם בין הרמקולים האיכותיים שהיו לפיוניר...

פורסם

לי יש אותם ולחבר יש את הפנינה הדגם הכי גבוהה שהיה...

לא זוכר כמה וואט...

שמע הייתי נותן לו בראש היו תמיד יושבים אצלי באוטו החווית שמיעה אצלי הייתה הרבה יותר מהנה...

אבל זה עניין של המון טעם לך ותשמע לפי דעתי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
לי יש אותם ולחבר יש את הפנינה הדגם הכי גבוהה שהיה...

לא זוכר כמה וואט...

שמע הייתי נותן לו בראש היו תמיד יושבים אצלי באוטו החווית שמיעה אצלי הייתה הרבה יותר מהנה...

אבל זה עניין של המון טעם לך ותשמע לפי דעתי...

תלוי איזה מגבר יש לך ואיזה לחברך, כיוונים ועוד משתנים.. ככה אתה לא יכול לקבוע מה יותר טוב.
פורסם

קרא את המשפט האחרון שלי שוב...

למקרה שלא תמצא אותו אני יכתוב אותו שוב זה המון עניין של טעם אישי...

אצלו היה מגבר של מאגנט פאנטום 4000 שזה הגברה טובה מאוד...

שתי המכוניות קטנות...

כיוונים זה לא פאקטור בחלטה על איכות כל אחד מכוון לפי איך שנשמע לו הכי טוב באוזן...

פורסם

אני עדיין מעדיף את המאק...

הפולס לא נשמעים טוב לדעתי בלי סט קדמי כדי שלא תשמע אותם אם אתה עובד רק עם אחורה תקנה את המאק אודיו...

• תוכן חדש...