Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Stas'Ka תגיד מאיפה הבאתה את זה ? בררתה לפני שרשמתה את זה ?

אפריל תקלין שהם היבואנים של קיקר רצו ממני 2800 ועל L5 2500 ואני ביררתי כי קניתי L7

הכי זול שתמצא זה יהיה באלפיים אתה רוצה אני יכול לשלוח אותך למישהו אם אתה מעוניין אז בהודעה פרטית ...

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
Stas'Ka תגיד מאיפה הבאתה את זה ? בררתה לפני שרשמתה את זה ?

אפריל תקלין שהם היבואנים של קיקר רצו ממני 2800 ועל L5 2500 ואני ביררתי כי קניתי L7

הכי זול שתמצא זה יהיה באלפיים אתה רוצה אני יכול לשלוח אותך למישהו אם אתה מעוניין אז בהודעה פרטית ...

חבל שאתה "יורד" עליו סתם הסאב אכן קיים בחנות טופסאונד ברחוב העצמאות 31 בחיפה

הטלפון שלהם-04-8623491

הסאב הוא מייבוא מקביל-מדובר בחנות מאוד אמינה ואל תחשוש לקנות מהם

פורסם

אהה טוב יכול להיות כי לא הגעתי לחיפה

פשוט יש הבדל רציני בין 1700 ל2800 בין היבואנים לא נישמע לי ...

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

טופ סאונד זו באמת חנות ברמה גובה ואכן יש ליבוא מקביל עם שרות ואחריות ומחירים נורמלים...אני בטוח שכול מי שיגיעה לחנות המנהלים יסתדרו איתו על המחיר הכי זול.....אני אישית קניתי משם סאב מגבר ורמקולים ואני מרוצה גם מהשרות וגם מהמחירים שקיבלתי....

• תוכן חדש...