Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה HU עדיף..?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופציות 2 ו3 שלך כמעט זהות מבחינת נתונים...

אני הייתי בודק אחת משתיהם

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מתכוון לקנות רמקולים jbl 396 עם או בלי מגבר לא בטוח, אז אני צריך שהוא יוציא מהם צליל איכותי,

יקרא mp3, קליטת רדיו טובה (להורים) ושליטה קצת באקולייזר.... זהו.

פורסם

אם יש לכם דגם של רדיו דיסק שהוא 2 יציאות קורא mp3 של pioneer במחיר 1000 שח +-

מהשהו איכותי אז תנו לינק..או את מספר הדגם.

תודה

פורסם

אין סיבה במיוחד, כי אני לא מכיר בכלל את jvc בתור חברה לייצור רדיו דיסקים ולכן אני לא יודע איזה דגמים כדאי שיש, שהם טובים יותר מפיוניר או לפחות באותה רמה.

אתה יכול להציע משהו...?

פורסם

מספר 2 הוא העדיף וזאת בהתייחס לטיב המכשיר ולא לתקציב שלך ולמחיר הרדיו דיסק.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
אין סיבה במיוחד, כי אני לא מכיר בכלל את jvc בתור חברה לייצור רדיו דיסקים ולכן אני לא יודע איזה דגמים כדאי שיש, שהם טובים יותר מפיוניר או לפחות באותה רמה.

אתה יכול להציע משהו...?

לדוגמא

http://www.carstereo.co.il/CarStereo2/details.asp?num=330&orn=936&win_width=

ב 700 שקל וניתן למצוא גם בפחות.

• תוכן חדש...