Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מוטוגוצי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה לא פורום אופנועים, אבל אני מרגיש כאן מספיק בבית בשביל לבקש עזרה ... אני מחפש אופנוע מוטוגוצי.

בכל מצב, בכל שנה, בנפח 500 או 650 סמ"ק.

אם ראיתם / שמעתם / יש לכם כזה בחצר - תודיעו?

אמיר

050-8669963

פורסם
נסה לבדוק באתר של מועדון מוטוגוצי-ישראל:

http://www.motoguzzi.co.il/

יש גם גוצי למכירה באתר קלאסיקאר, אבל בנפח 1000 סמ"ק:

http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=3&sub_id=5&ad_id=4265

בהצלחה,

קובי

קובי- שים לב לשם המוכר בקישור השני שנתת.:roll:

תופעה זו יכולה לנבוע מפיצול אישיות: למכור לעצמך משהו שלך :wink: .

LOL

לירון

פורסם
קובי- שים לב לשם המוכר בקישור השני שנתת.:roll:

תופעה זו יכולה לנבוע מפיצול אישיות: למכור לעצמך משהו שלך :wink: .

ממ.. מעניין. לא שמתי לב. יש לזה הרבה יתרונות - לא צריך לנסוע רחוק כדי לראות את האופנוע, אתה יודע בוודאות אם המוכר אדם אמין או לא, וכנראה שאף אחד לא יפסיד מהעסק.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
ממ.. מעניין. לא שמתי לב. יש לזה הרבה יתרונות - לא צריך לנסוע רחוק כדי לראות את האופנוע, אתה יודע בוודאות אם המוכר אדם אמין או לא, וכנראה שאף אחד לא יפסיד מהעסק.

תלוי בכמה הוא ימכור. :roflmao:

פורסם

לפני מספר חודשים הגעתי למישהו באחד המושבים באזור חבל התענכים שברשותו מוטוגוצי משנות ה-80 ללא ניירות שהיה מעוניים למכור

צור קשר אם אתה מעוניין שאני אחבר אותך אליו (אין לי מושג אם עדיין אקטואלי אבל שווה לבדוק)

אביב

• תוכן חדש...