Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאלו ששאלו בעבר אם יש RO80 בארץ למכירה.... 2 RO80 במכירה אחת, אחת נוסעת ואחת לחלקים, במחיר סביר ביותר נכון לעכשיו, בד"כ הן לא נמכרות בהרבה...

לאלו שמחפשים משהו באמת מעניין, מנוע וונקל.

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18303&item=4550080344&rd=1

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

היי בקר טוב לכולם

מדובר בשני רכבים שבשנת 80-81 הפסיקו לנסוע. הרכב הכחול שנראה טוב מבחוץ ומבפנים המנוע שלו נתפס בנסיעה והשני שנראה לא טוב נקנה על מנת להחליף מנוע לזה שנתקע. בסופו של דבר המכוניות נשארו במחסן של בעל הבית ממתינות לגאולה וכשבעל הבית החליט לעבור מקום מגורים לא נשאר לו מקום עבורן (מלבדן יש ברשותו עוד 7 מכוניות מדגמים שונים).

נכון להיום הוא לא הצליח להניע את "המנוע הטוב", למרות כל נסיונותיו וזאת לאחר שביקשתי ממנו לעשות כן ולפי הסברו המנוע "הטוב" גם הוא תקוע מסיבה כל שהיא שאינה ברורה לו או זכורה לו.

ליאור בכל מקרה זה בהחלט מענין מה עוד שאני עוקב אחר סוג כזה של מכונית עם וונקל מקורי

מנחם

פורסם

יש חלפים למנוע הזה ?

כךומר, נגיד ורכשתי RP80 עם מנוע וואנקל מקורי ופועל. כמה יש לי לנסוע איתו לפני שיהיה אפשר לזרוק אותו לפח ? 10, 20 אלף ק"מ ?

זה מה שהבנתי בכל אופן על אורך החיים שלהם. קצוות הבוכנה נשחקות והקומפרסיה יורדת.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

השמועות אומרות שבין 20 ל 30K... אחרי זה, חפש (בGOOGLE, במיגרשים, את אלוהים...)

בארץ קיבלו אישור להרכיב מנוע אחר, אם אני לא טועה של סובארו או של פורד...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
בארץ קיבלו אישור להרכיב מנוע אחר, אם אני לא טועה של סובארו או של פורד...

אכן.

אלה היו מנועי ה1.3 של הסובארו לאונה מתחילת שנות ה80' הידועה בכינויה: "פשע" :wink:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

עשיתם סלט שלם מהמנועים...

את מנועי הוונקל הבעייתים החליפו בארץ למנועי V4 של פורד טרנזיט בנפח 2.0.

במנועי סובארו החלו להשתמש בשנים מאוחרות יותר,ולרוב ניפחו היה 1.8(EA 82).

בשל המקום המצומצם ומיקום המנוע לאורך התא,חובה להשתמש במנוע V או בוקסר(שגם הוא V בעצם..)

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא קשור לעניין אבל רציתי לדעת כללית האם צריך לשלם לEBAY חודשית או שנתית על ההרשמה או כל תשלום אחר חוץ מהקניה עצמה (לא כולל משלוח כמובן)

פורסם

התשלופ היחיד ל-eBay הוא כאשר אתה מעמיד למכירה פריטים דרכם, מעבר לכך אין שום תשלום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תודה

וחוץ מזה, הקנייה דרך שם נחשבת די בטוחה יחסית לאינטרנט נכון?

תריץ חיפוש אודות איביי.

כל כך טחנו את הנושא הנ"ל בפורומים השונים כאן.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...