Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מרכז 21/5/2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי כמו הכותרת ככה התוכן

חשבתי שיהיה נחמד לארגן מפגש טוב הרופא הפסיכולוג והפסיכיאטר שלי אמרו לי שבשבילי זה אפילו בריא...

כמו תמיד בשעה 12 וחצי אצטדיון רמת גן אני יגיע והמפגש יצא לדרכו לפי ההענות שתהיה אם לא תהיה הענות המפגש לא יוצא לדרך שלא יבוא לי מישהו אחר כך ויגיד לי חיכיתי לכולם...!!!

כולם מוזמנים כאחד גם אלה עם המערכות שתיים בעשר וגם אלה עם המערכות שתיים בעשר אלף...

פשוט לכתוב מגיע או לא מגיע אני יעשה את זה ברור כשמש כי תמיד יש איזה בעיה עם זה

המפגש לא יזוז מקום או שעה!

אייל אם תוכל להדביק זה יהיה נחמד...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיכאל שמח שהחלטת[אתה ואני] להוציא את המפגש לפועל. אני מן הסתם יהיה נוכח שם כרגיל.

לילה טוב לכולם.

נ.ב: והפעם לשם שינוי כל מי שמעיז לכתוב שהוא מגיע/נוכח/בפנים . אז שיעמוד במילים שלו ולא ובאמת יגיע!!!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

וואלה אני גם יבוא :p

ויפה שאתה מארגן ככה מפגש

יאללה אנשים תבואו ונתחיל לעשות מפגשים קצת של חובבי הסטראיו:p

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

אסף שכח מזה שכל מי שאומר שהוא יגיע יגיע תמיד לאחד יש פאנצר בדרך או שהכלב קיבל פתאום שפעת או יש לו שיעורי בית....

אל תדאג גם זה נלקח בחשבון...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מגיע הפעם גם אם אני אצטרך לזחול לשם :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

מגיע ב"ה

ואני חושב שעדיף להקדים תמפגש ליום שישי כי ת'אמת קשה לקום יום שבת אחרי יציאה הפוכים מתים....

וכל אלה שיגידו לי שאי אפשר בגלל מפגש המכוניות ביום שישי אז לא יקרה כלום אםל משל ניפגש בבלומפילד ולא ברמת גן....(נתתיי סתם דוגמא אפשר מקום אחר בשמחה)

פורסם

עם אין שינוי והמגבר שלי יגיע סוף סוף מחול. אני מגיע

ואני יודיע כמה ימים לפני כדי לאשר את זה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
מיכאל שמח שהחלטת[אתה ואני] להוציא את המפגש לפועל. אני מן הסתם יהיה נוכח שם כרגיל.

לילה טוב לכולם.

נ.ב: והפעם לשם שינוי כל מי שמעיז לכתוב שהוא מגיע/נוכח/בפנים . אז שיעמוד במילים שלו ולא ובאמת יגיע!!!

אסף אני כנראה מגיעה הפעם במידה ולא יהיועבודות יזומות בתחנה.:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אוקיי כמו הכותרת ככה התוכן

חשבתי שיהיה נחמד לארגן מפגש טוב הרופא הפסיכולוג והפסיכיאטר שלי אמרו לי שבשבילי זה אפילו בריא...

כמו תמיד בשעה 12 וחצי אצטדיון רמת גן אני יגיע והמפגש יצא לדרכו לפי ההענות שתהיה אם לא תהיה הענות המפגש לא יוצא לדרך שלא יבוא לי מישהו אחר כך ויגיד לי חיכיתי לכולם...!!!

כולם מוזמנים כאחד גם אלה עם המערכות שתיים בעשר וגם אלה עם המערכות שתיים בעשר אלף...

פשוט לכתוב מגיע או לא מגיע אני יעשה את זה ברור כשמש כי תמיד יש איזה בעיה עם זה

המפגש לא יזוז מקום או שעה!

אייל אם תוכל להדביק זה יהיה נחמד...

באמת כל הכבוד על היוזמה באירגון וכל השאר אבל יש לי בעייה, שאני מאמין שיש לא רק לי -

משום מה יש לכם נטייה לקבוע מפגש בדיוק ביום ובשעה שיש מפגש של מועדון PSI (PEUGEOT CITROEN SPORT ISRAEL)

וכמה שרציתי להגיע למפגש שלכם כבר כמה פעמים, הוא תמיד נפל ככה,

אני לא מבקש שתזיזו את המפגש הנוכחי אבל למפגשים הבאים - מפגש PSI הוא

כל שבת שלישית בחודש, אז אם תוכלו להשתדל שזה לא יצא בדיוק..

Race Smart

פורסם

המפגש של PSI הוא מתחיל גם ב 12 וחצי?

אם לא אז עד איזה ומאיזה שעה המפגש בPSI?

אפשר גם לעשות משהו שיהיה נחמד גם לPSI אבל כמובן שזה יהיה רק בשיתוף פעולה איתם לעשות בצד מתחם קטן של מערכות בלי קשר ל PSI מי שירצה ככה מהמועדון שלהם ישאר ומי שלא ירצה ימשיך לדרכו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...