Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את המערכת הזאת היום לאוטו:

סאב של Nakamichi 250 RMS שקל 500

רמקולים קדמיים קומפוננט של DLS דגם UX5 שקל 1200

http://www.dls.se/pdf/specux5.pdf

רמקולים אחוריים 6X9 של Morel שקל 500 150RMS

http://www.rmdaudio.co.uk/item--Morel-Pulse-6x9--001-002-0045-006.html

מגבר של Cdence דגם Z4000 שקל 1100

http://www.audio-direct.com/cgi-bin/pgen_asp/pagegen.asp?itemnum=Z4000

מערכת של JVC שקל 800 KD-AR400

http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=22826&sog=T-MP3

שאלה, המערכת הזאת בסדר?? כי אני ממש לא מבין בזה והמוכר שם אמר לי שאלה דברים חבל"ז ושאני לא יצטער עליהם... לגבי מחיר לקומפוננט הקדמיים ניראה לכם? כי זה נשמע לי יקר אבל לקחתי כי הוא אמר לי שמקסימום אני יכול להחזיר לו

אה ועוד דבר, שמתי לב שאחרי שהוא שם את המגבר שומעים מן כזה:"תססס" באותה רמה של ווליום תמיד, ז"א גם אם אני מגביר עד הסוף וגם אם אני עושה את הMUTE הזה ?(att) מה ניראה לכם שזה?

תודה מראש.

פורסם

במקום רמקולים אחוריים הייתי קונה סאב נחמד, זה היה מוסיף לך הרבה הרבה יותר מהאחוריים לסאונד, ובמקום לשלם 1200 ש"ח על הקדמיים (שדרך הגב נראה לי ממש שחיטה) הייתי קונה קומפוננט איכותי, פוקל מורל, פייז, ממש לא חסר בטווח מחירים הזה.

והרעש שאתה שומע יש מצב שמגיע מהמגבר, גם לי היה בעבר קאדנס והייתה לי את אותה הבעיה כשהוא היה מחובר ל4 רמקולים, לאומת זאת כשהיה מחובר לקומפוננט מקדימה ולסאב לא היה את הרעש, לפי דעתי הכי חכם שתעשה זה תחליף את המגבר, קאדנס במגברים חלשה לפי דעתי ואתה יכול להשיג משהו יותר טוב במחיר של 1100 ש"ח

פורסם

קאדנס חלש...?

ממש ממש הגזמת. לרמקולים הוא אחד מהמגברים הטובים שיש. לדעתי לפחות. ויתקנו אותי אם אני טועה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

מה לגביי הסאב? לי הוא נשמע בסדר אבל אתם חושבים שהייתי יכול להשיג משהו יותר טוב ממנו?

ולגבי קומפוננט קדמיים? מה אני יכול להביא במקום?

ולשלאה אחרונה... אז איך אני יול לסדר את העניין הזה של ה"תססס" שאני שומע? חבר אמר לי שאני צריך להגיד לאותו אחד שהרכיב לי את המערכת שיוריד לי במינוסים ואין לי מושג מה זה, יכול להיות שהוא צודק?

פורסם

תנסה לעשות כזה דבר תסגור את הגיינים עד הסוף שים את המערכת על שלושת רבע עוצמה ולאט לאט תגביר את הגיינים עד למצב אופטימלי ככה הם יעלמו לך קוראים לרעש שאתה שומע רעש לבן אם אני לא טועה אם תדליק את המזגן זה יעשה גם רעש כמו כן את המגבים ומראות חשמליות

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
קאדנס חלש...?

ממש ממש הגזמת. לרמקולים הוא אחד מהמגברים הטובים שיש. לדעתי לפחות. ויתקנו אותי אם אני טועה.

כשאמרתי שקאדנס חלשה במגברים לא התכוונתי לכך שהיא מייצרת מגברים חלשים, התכוונתי לכך שהמגברים שלה לא טובים כמו של חברות מתחרות אחרות, וזה מוכך פעם אחר פעם, כבר יצא לי לשמוע 4 אנשים שהתלוננו על בעיות עם המגברים האלה, לא כולל את מה שהיה לי.

חוץ מזה להגיד שקאדנס הוא אחד המגברים הטובים לרמקולים, זה נקרא ממש ממש להגזים, סתם חברה ממוצעת שהמגבר הכי יוקרתי שלה נמכר בארץ בסביבות ה 2000-2500 ש"ח אם אני לא טועה, אתה עשית אותה לאיזה חברת הי אנד

פורסם
תנסה לעשות כזה דבר תסגור את הגיינים עד הסוף שים את המערכת על שלושת רבע עוצמה ולאט לאט תגביר את הגיינים עד למצב אופטימלי ככה הם יעלמו לך קוראים לרעש שאתה שומע רעש לבן אם אני לא טועה אם תדליק את המזגן זה יעשה גם רעש כמו כן את המגבים ומראות חשמליות
האמת היא שלמזגן והרמקולים לא ממש שמתי לב... אבל נסעתי עם האוטו ושמתי לב שאני כאילו שומע את המנוע מהטוויטרים :confused:

טוב אני ירד למטה וינסה לשחק עם זה... אני יעלה גם תמונה

פורסם

קרא בFaq על רעש אלטרנטור

בהצלחה :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

תנסה להריץ מאחד החברים כבל RCA יותר יוקרתי משלך תריץ אותו דרך מרכז הרכב ותראה אם נפתרה הבעיה...

אם לא זה ולא זה אין לי מושג איך לעזור לך

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

כבר הציעו לך לקרוא בFAQ על רעש אלטרנטור, זה אולי יקח לך קצת זמן אבל יענה לך על כל השאלות. במידה ולא, תערוך גם חיפוש הנושא נטחן בפורום מכל כיוון.

דרך אגב הרצת RCA יוקרתי לא תפתור את העניין, מה שיכול לפתור את העניין הוא הרצת RCA TWISTED וגם על זה רשום בFAQ ואם לא אז בחיפוש.

• תוכן חדש...