Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

אני מחפש רדיו דיסק תצוגה כחולה\סגולה (לגולף). איזה דגמים מומלצים? ואיזה דגמים זולים... (יש לי בלאופנקוט אליקנטה והוא ממש ח##@@#)

תודה!

פורסם

עדיך לכתוב ח*א , ככה יבינו חח

מה התקציב לרדיו דיסק חדש ומה הדרישות ?

כעיקרון אצלי יש רדיו דיסק עם תאורה אדומה ככה שדומה לצבע של המחוגים וזה (sony exployd)או איך שרושמים את זה .

בהתחלה היה רדיו דיסק עם פאנל נופל של סוני , תאורה כחולה ואדומה מתאים בול לאוטו אבל כשפרצו :x ! , לא שחכו לקחת אותו !

כפיר

פורסם

זולים, לא יודע מזה זול בשבילך..

אני קניתי לפני שבועיים, גם לגולף, את הבלאופונקט אקפולקו MP54, וההתאמה שלו לאוטו פשוט מדהימה. כפתורים אדומים שמשתלבים עם הלחצנים בדש (המזגן והסביבה) ותצוגה כחולה שמתאימה בול ללוח השעונים, אם לא מתאים לך ישנה אפשרות במכשיר גם לשנות את צבע התצוגה והכפתורים. פשוט מכשיר מהמם, ובהחלט נותן תמורה מעולה למחיר.(1900)

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

יש שלושה רדיודיסקים שאני יכול להמליץ לך עליהם שהם עם תצוגה כחולה ובעלי MP3:

1. פנסוניק MP3: תאורה כחולה מאוד יפה, יש לי את הדגם בלי ה-MP3 ביונדאי וזה משלב ממש יפה עם התאורה בלוח השעונים. ושלא נדבר על זה שהוא זול...אבל הוא לא מציע הרבה אופציות וכד'.

2. פיוניר דולפינים: התצוגה של הדולפינים היא כחולה שחורה...המחיר הוא אחלה מחיר (סביבות ה-1300) והוא מציע דיי הרבה אפשרויות. DEH-P6700MP לפי הזכור לי....

3. לא זוכר איזה דגם אבל הוא של אלפיין...שאתה יכול לשנות את הצבע של הלחצנים ושל התצוגה לאיזה צבע שתחלום עליו. אבל הוא יקר...

שי

למכירה: טויוטה אוונסיס מודל 2003, 2000 סמ"ק, יד ראשונה צבע שמפניה. 052-4355354- משה.

פורסם
כעיקרון אצלי יש רדיו דיסק עם תאורה אדומה ככה שדומה לצבע של המחוגים וזה (sony exployd)או איך שרושמים את זה .

כפיר

Sony Xplod.

יש לסוני סדרה מיוחדת, בעלת צג כחול (הכפתורים מוארים באדום) - בשביל VW.

ל-Blaupunkt יש דגמים עם תצוגה כחולה (רב הדגמים).

הם גם מייצרים את המערכות המקוריות של VW.

גם לפיוניר יש דגמים בעלי צג כחול ותאורה אדומה לכפתורים.

כל מה שנגמר RB בסוף (אם אני לא טועה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...