Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שבת שלום,

נסעתי אתמול עם המגבר (לייטנינג אודיו 150RMS) שתי יציאות שמגושר לסאב. הכל עבד טוב ויפה, ואז הבאתי פתיחה ברמזור והסאב נכבה. עצרתי אחרי זה בצד ובדקתי ראיתי שנורת הפרוטקשן דלוקה. עזבתי את המגבר וחזרתי היום בבוקר. הפיוז היה שרוף ושמתי חדש, לא עזר.

אמרתי אולי בעיה בחיבורים, אז הוצאתי את ה-0 והרימוט ולאחר מכן את ה+. בדקתי שהכל מחובר בסדר והתחלתי להחזיר וכאשר הנחתי את חוט ה+ בחיבור שלו, טאק ניצוצות והמגבר התחיל לעלות עשן. (הפיוז לא נשרף). אני מפחד לחבר את המגבר מחדש שלא יקפיץ לי את שאר הרכב. מה עושים, יש למישהו מושג?! הלך המגבר?

תודה מראש..

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

נסה לחבר בזהירות עוד פעם ...אם אז הוא גם לא עובד אז כדי שתישלח אותו לבדיקת מעבדה...

איזה סאב מחובר עליו? כמה אום הוא? המגבר חדש או יד שנייה?

פורסם

מחובר אליו מאגנט 230RMS ההתנגדות זה 4 אום ולפי הנתונים המגבר עובד בגישור על 4 אום אז לא מבין את הסיבה שהוא נכנס לפרוטקשן. המגבר היה יד ראשונה, וזה עוד לייטנינג אודיו, חברה שמגברים שלה צריכים להיות עמידים. ממש לא מבין מה נדפק שם...

ולגבי העשן, לא חושב שזה שלום יכול להיות להחליף טרנזיסטור או משהו בסגנון, בכל זאת חבל.

ולא היה שום מגע בין פלוס ומינוס בפירוק ובזה אני בטוח. פירקתי בעדינות יתרה ועטפתי כל חוט שהוצאתי כדי למנוע מגע.

למישהו יש מושג מה עלול היה לקרות?!@

פורסם

אם הניצוצות יצאו מהחיבורים אז זה בגלל שלא ניתקת את הפיוז של הפלוס לפני החיבור, זה לא מסוכן כ"כ אולי רק לפיוזי ההגנה של המגבר.

:king:

Guest תמיר .א.
פורסם

מגבר זה מגבר, אם רשום עליו ליטינג אהדיו או רוקפורד או קליפורניה בום שהשם לא יטעה אותך,

הוא בנוי באותה צורה כמו כול מגבר.

תמיר

פורסם

תמיר האמת לך חיכיתי, אתה תותח בשטויות האלה..

תגיד לי יש מצב שהייתי צריך להוריד מהר את הGAIN כל עוד המגבר היה בפרוטקשן ולפני שנשרף הפיוז, ועכשיו כבר אין מצב לעשות את זה (מקצר בכל מגע של חוט ה+ עם הטרמינל)??

Guest תמיר .א.
פורסם

קודם כול זה -ל-א- שטויות.

מה שיכלת לעשות בעבר זה נשכח, גם בעיוות מלא של המגבר הרכיבים לא צריכים להינזק,

מה שאתה יכול לעשות זה אם הוא חשוב לך לשלוח אותו לתיקון במעבדה מתמחה, או להביא מגבר רציני יותר.

תמיר

פורסם

עכשיו אני ממש צריך עזרה..

חיברתי היום את המגבר השני שלי, שבינתיים לא היה לי בו צורך במקום המגבר שהלך לעולמו, וגם המגבר החדש כמו הקודם נכנס לפרוטקשן. אבל פה יש משהו מוזר, ברגע שאני מחבר את הרימוט, הנורה של הפרוטקשן נדלקת לרגע ואז נכבית. וכך כל פעם שאני מכניס את הרימוט למקומו (ה+ וה- מחוברים כמובן), אני ממש לא מבין מה יכולה להיות הבעיה, יש למישהו מושג?!

תודה מראש...

• תוכן חדש...