Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני יודע כמה אפשר להגביר רמקולים(לא במגבר אלה בווליום ב רדיודיסק עצמו).

ה MAX שלי זה 80 יחידות ולא עליתי אף פעם מעל 70 . ב 70 הסאונד עדיין נשמע נקי אבל הרמקולים נכנסים לוויברציות ממש ממש מפחידות. רוב הזמן אני שומע על ווליום של 55-60 בערך.

השאלה היא -איך אני יודע מה רמת ההגברה שלא גורמת לרמקולים שלי בלאי מעבר ל "טבעי\נורמלי"?

פורסם

*HU BLAUPUNKT BPV 755

watts RMS/50 peak x 4 channels

*קדמיים PLANET AUDIO P6

קומפוננטים לרכב planet audio דגם M2-P6

הקומפוננט בעל עוצמה חזקה, מורכב מ-2 רמקולים מיד בס

+ זוג טוויטרים + 2 קרוסאוורים פאסיבים לחיתוך תדרים.

מפרט טכני :

- קומפוננטים בקוטר ''6.5

- הספק 200W /100WRMS

- עובד בתדרים של 35Hz עד 20KHz

- עומק הרמקול ''2.75 אינץ

- נצילות 91db

*אחוריים JBL GTO 936

מפרט טכני :

Power Handling, Peak: 300 Watts

Power Handling, RMS: 100 Watts

Frequency Response (±3dB): 50Hz - 21kHz

Sensitivity: 91dB

Mounting Depth: 3-1/4"

Cut-Out Diameter: 8-13/16" x 6"

Impedance: 4 Ohms

*מגבר JBL CS 50.4

268 Watt 4-Channel Full Range Amplifier

• The CS50.4's high-output MOSFET power supply into numerous impedances with low distortion.

• The CS50.4 comes outfitted with a variable 12dB per octave electronic crossover

Power Output: 67 watts RMS x 4 channel at 4 ohms

and ≤ 1% THD + N

Signal-to-Noise Ratio: 80 dBA (reference 1 watt into 4 ohms

)

פורסם

אתה יכול להגביר לא יקרה להם שום דבר, המגבר של הHU מספק 20 W +\- והרמקול הוא 100W NOM...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

תלוי כמה המגבר מספק לכל רמקול , את זה המתקין שלך קבע על ידי כיווני המגבר להספק שהרמקולים מוצהרים.

למשל והמגבר שלך במקרה הזה מוציא 100WRMS ל4 ערוצים .

כל רמקול מבין ה4 מקבל 100WRMS לפי ההצהרות של ההספק שלו ואני חושב שהמגבר מכוון מאחורה על כמעט עד הסוף .

כשאתה מגביר בHU אז תשתדל שלא להגיע לווליום שהרמקול מתחיל לאבד מהאיכות ולעווט את הצליל כי זה לא בריא לרמקול .

פורסם

אני מבין שסה"כ אין איזו שהיא שיטה מדוייקת. אני מגביר בינתיים לפי הרגש אם יש למישהו רעיון איך מוצאים את רמת ההגברה המקסימלית שלא גורמת נזק לרמקולים אני אשמח לשמוע.

נ.ב.

שאלה: יש ברמקולים (רמקולים שלי או רמקולים בכלל) איזו שהיא מערכת הגנה מפני הגברת יתר כמו פיוזים וכ"ו ?

ועוד שאלה קטנה: אני הבנתי שבמגבר דווקא יש פיוזים להגנה רק שאני לא מבין מפני מה, מישהו יכול להסביר?

• תוכן חדש...