Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מז"א חוץ מהטרבל הגבוה שלו???

היה לי מכשיר כזה והייתי מאוד מרוצה ממנו הוא מכשיר איכותי בניגוד למכשירים מהסדרות היותר נמוכות....

אם אתה לא מחפש כל מיני תצוגות של דולפינים ושטויות כאלה ואתה לא צריך קרוס אקטיבי אז אני ממליץ על המכשיר אם אתה קונה אותו מחיר טוב

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

יש לו טרבל גבוה בטירוף אני מדבר על השוואה למכשירים אחרים פמיוחד מתי ששמים את הפאנצ'

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

יש לי רק דבר אחד להגיד:

כל מכשיר של רוקפורד הוא ליגה מבחינת איכות שמיעה!

אני יש לי את ה9220 והוא פשוט ליגת העל! עשיתי טעות וקניתי פיוניר והצטערתי על היום הזה!

פשוט נהייתה שמיעה מגעילה!

אני מאמין ש9300 צריך להיות יותר טוב משלי ואם לא יותר טוב אז לפחות אותו דבר כמו שלי!!!

אל תחליף את הרדיו הזה בזמן הקרוב!---תאמין לי שאתה תתחרט על זה........

שבת שלום!

קובי.

**ואגב הפאנצ' עושה את כל הסאונד באותו--לא טרבל ולא בטיח, אצלי הבאס עומד על 1 וטרבל על 2

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

• תוכן חדש...