Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חיפשתי מידע בפורום על כיצד להתקין הד יוניט ולא מצאתי.

יש לי כמה שאלות בנושא: המכשירים מגיעים לרוב עם צמת חוטים שמצדה האחד מתאימה לרדיו ומצידה השני מין חיבור ענק כזה שלא מתאים לשום דבר. מה זה ולמה זה טוב? למה לא עושים למכשירים טרמינלים רגילים כמו במערכות ביתיות .

אני ראיתי מישהו מתקין ע"י חיתוך החיבור הגדול הזה וחיבור חאפרי של החוטים ע"י ליפוף ובידוד באיזולירבנד. לא נראה לי שזו הדרך האלגנטית לעשות את זה. השאלה מה כן וכיצד אפשר להמנע מחיבורים מגעילים כאלו שודאי בעלי התנגדות גבוהה ויכולים להתנתק.

האם עבודה לא נכונה יכולה לגרום למגבר הפנימי של המכשיר ואו לרמקולים להינזק תוך כדי עבודה וכיצד מונעים זאת.

אם יש על זה הסבר איפושו אשמח אם תפנו אותי ומצטער על הנושא המיותר.

תודה

• תוכן חדש...