Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי הייתי רוצה לדעת בבקשה איזה רדיודיסק עדיף ויותר איכותי וטוב פיוניר 6450 עם הדולפינים והמכוניות מרוץ ??(לא MP3) או הפיוניר 8000 הישן עם הפנל החשמלי והתצוגה של הכוכבים וניו יורק?

תודה מראש.

פורסם

לי היה את הDEH-6400 שזה אותו מכשיר ...והוא מכשיר מעולה שווה כול שקל קורא כול דבר חייה רעה ואיכותית...

ב8000 אם תימצא במצב טוב בלי שכפתורים היפוצצו לו ויציאות הRCA לא משמיעות רעשים והוא במצב מעולה אז שווה לקחת אותו....עקרונית 2 המכשירים דיי דומים בפונקציות שלהם ...אבל אם זה היה תלוי בי הייתי לוקח את ה6450 כי הוא חדש יותר ויותר קל לימצוא אותו...

• תוכן חדש...