Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לכבוד חג העצמאות נגמר לי המצבר. החלפתי אותו, וברדיו שלי - JVC (אני יכול לבדוק את הדגם המדוייק, אם רלוונטי) התשנו הקפיצות תדרים לאי זוגיים בלבד (כמו השיטה האמריקאית).

את הרדיו קבלתי מקרוב משפחה, לאחר שהיה מותקן אצלו ברכב, כך שיש סיכוי שבמקור הוא מארה"ב.

איך אני יכול להחזיר את התדרים לשיטה הרגילה?

תודה

נ.ב. לפני שהבנתי שנגמר לי המצבר, הדלקתי את הרדיו - כדי לראות האם זאת בעיית חשמל שמונעת ממני להניע את האוטו. ברדיו נדקל אור עמעום, שכה מיד. אולי מכאן נובע מקור הבעיה.

פורסם

אני מצטרף לשאלה אצלי מערכת kenwood kdc-319 שהביאו לי מארה"ב.

התדרים אצלי קופצים בשיטה האמריקאית איך אני יכול להפוך אותם לתדרים שיתאימו למדינתנו הקטנה?

נ.ב

ביררתי אצל יבואן קנווד והם רוצים 300 ש"ח כדי לעשות את זה...

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם
שלום לכולם!

לכבוד חג העצמאות נגמר לי המצבר. החלפתי אותו, וברדיו שלי - JVC (אני יכול לבדוק את הדגם המדוייק, אם רלוונטי) התשנו הקפיצות תדרים לאי זוגיים בלבד (כמו השיטה האמריקאית).

את הרדיו קבלתי מקרוב משפחה, לאחר שהיה מותקן אצלו ברכב, כך שיש סיכוי שבמקור הוא מארה"ב.

איך אני יכול להחזיר את התדרים לשיטה הרגילה?

תודה

נ.ב. לפני שהבנתי שנגמר לי המצבר, הדלקתי את הרדיו - כדי לראות האם זאת בעיית חשמל שמונעת ממני להניע את האוטו. ברדיו נדקל אור עמעום, שכה מיד. אולי מכאן נובע מקור הבעיה.

לא יודע איזה דגם יש לך - הורדתי הוראות של דגם אקראי. יש עוד הרבה ברשת.

נמרוד

JVC.jpg

פורסם

ב JVC זה

AM\FM + 5

או

ללחוץ לחיצה ארוכה על SEL ולהיכנס לתפריט erea ולשנות ל EU

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תוכן חדש...