Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לחבר את ה IPOD שלי למע' באוטו אבל לא דרך הRCA אלא דרך חיבור שאני אוכל לשלוט על האייפוד דרך הרדיו עצמו (העברת השירים והכל) ושאני אוכל להניח את הפוד בתא כפפות

האם קיים מתאם כזה שייעשה את העבודה הזאת? (ויכלול חיבור לחשמל שייטעין את הפוד)

ובנוסף המלצות לשדרג את המע' כולל החיבור של הפוד עד 3000 ש"ח (בלי לגעת ברדיו המקורי)

פורסם

בלי לגעת ברדיו המקורי ?

ולגרום לרדיו המקורי לנגן לך את ה IPOD ולשלוט דרכו גם ?

לא קיימת חיה כזאת

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

באלפיין יש אפשרות לשלוט על IPOD

יש לי אלפיין 9835 ואני יודע שיש לי את האפשרות

כדי לשלוט אתה חייב לגעת במשהו

אתה יכול לשלוט באי פוד שמחובר לאלפיין רק אם יש לך הגה עם כפתוריי ווליום והזזת שירים (ואת המתאם המיוחד של טלפיין מהרדיו-להגה)

בכל אופן יש שלט...

ויש כפתורים בהגה.. (אם יש..)

תוכל לשלוט בו

לגביי המתח..

אתה יכול לקנות מכשיר שמטעין אותו (הוא יושב כמו טלפון דיבורית)

וכשאתה מחבר אותו אתה יכול להדליק את הרדיו-דיסק ולהיכנס אליו

הוא ירשום שירים

זמנים

הכל!

כמו דיסק

יש לך אפשרות לחבר על האלפיין גם דיבורית - טלפון GSM של האוטו או כל דבר אחר + האי פוד

האמת היא שלא התלהבתי מהמכשיר למרות שהרבה תופסים מהשילוב שלו ושל האלפיין בייחד

מספיר לי דיסק מקורי אחד במכשיר וזהו!

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

יש לך את ה HU הזו

לא ראיתי עליה תגובות בפורום אבל נראית נחמד

pioneer DEH-P7750MP

בסביבות 2000 שקל בארץ

חכה לשמוע תגובות על המערכת הזו :-D

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
המע' כולל החיבור של הפוד עד 3000 ש"ח (בלי לגעת ברדיו המקורי)

אמרת באמצעות הרדיו המקורי לא ??

לא באמצעות ר"ד אחר

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
באלפיין יש אפשרות לשלוט על IPOD

יש לי אלפיין 9835 ואני יודע שיש לי את האפשרות

כדי לשלוט אתה חייב לגעת במשהו

אתה יכול לשלוט באי פוד שמחובר לאלפיין רק אם יש לך הגה עם כפתוריי ווליום והזזת שירים (ואת המתאם המיוחד של טלפיין מהרדיו-להגה)

!

לאלפיין יש מתאם לחיבור של האי פוד ואז אתה שולט באי פוד דרך הרדיו דיסק ולא צריך שום שלט הגה ועוד כל מיני דברים זה כאילו אתה משתמש באי פוד רק דרך המכשיר

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תוכן חדש...