Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

D-BASS בסוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הפקודה D-BASS ברדיודיסק סוני לא מהחדשים... 50X4 תאורה כחולה נופל כזה ולא MP3.

את הדגם אין לי כי האוטו בחוץ ואין לי כוח;-)

השאלה היא - אם לאופציה קוראים D-BASS למה כשאני מגביר את האופציה גם הטרבל גובר? ולא רק הבאס !!!

מישהו יודע איך כדאי לכוון את המערכת - יש 4 רמות ל D-BASS

כבוי 1 2 3 .

(יש קומפוננטים וזוג אליפסות מאחורה !) אם זה יעזור !

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

זה כמו שבמערכות אחרות יש loud אז פה נתנו לזה פשוט שם אחר וכמה רמות..

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

בדיוק , אצלי למשל בBlaupunkt , זה ניקרא X-BASS בעל 6 מצבים וזה אותו הדבר.אני לא אוהב להישתמש בפונקציה זו לדעתי זה באס יותר מדיי חזק שבולע את שאר המוזיקה וסותם אוזניים. אצלי למשל הפעלתי רק את הLOUD ושאר החיתוכים עשיתי במגבר .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

זה היה ברור לי - הרבה דברים נשמעים לי טוב וגיליתי בסוף שהם לא מקצועיים (לא רק בסאונד) אז שאלתי מבחינת כיוון מקצועי - משהו !

פורסם
זה היה ברור לי - הרבה דברים נשמעים לי טוב וגיליתי בסוף שהם לא מקצועיים (לא רק בסאונד) אז שאלתי מבחינת כיוון מקצועי - משהו !

מקצועי? לדעתי אין פה קשר למקצועיות

מדובר בטעמך האישי

היה לי סוני עם ה-D bass

אני תמיד שמתי על 2 - כל אחד וטעמו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תראה בלי הפונקציה סביר להניח שתוכל להגיע לעוצמת שמע גבוה יותר, עם הפונקציה תוכל להגביר פחות אך תהנה מצליל עשיר יותר!- כך זה למשל במערכת שלי, העניין הוא שהפונקציה הזאת מדגישה צלילים ביחס שונה בכול מערכת, משום שאצלי בעת הדגשת צלילים שכזו אני יכול להגביר בדיוק חצי מהווליום שאני שומע בלי הדגשה, לעומת זאת חבר שלי כמעט כל הזמן נוסע עם אפשרות loud הדגשה ובלי זה מוסיף עוד טיפה ווליום. כלומר השאלה כמה זה מדגיש במערכת שלך והאם אתה אוהב יותר אם או בלי, כי אחי לדוגמא לא אוהב לשמוע עם ההדגשת צלילים, כך שבסוםפו של דבר זה רק איך שאתה אוהב!

פורסם

אם אלך לכוון במקום כמו סאונד FX - בטח יעדיפו ברמה מסויימת של ה DBASS לא ?

נגיד ואמסור לו את האוטו ואגיד לו תכוון אני משלם

הוא איכשהו יבחר לו באחת מהרמות

רציתי לדעת באיזה נגיד

אבל עזבו - אני כבר אלך לשם וכנראה זה מה שאעשה - שהם יכוונו וחאלאס - למראת שכל מי שעולה לאוטו אומר שהשמיעה בת זונה :)

• תוכן חדש...