Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלקים לNORTON

amitexc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך גלגל קדמי או נבה קדמית לנורטון 16 H.

כמו כן גם מכסה שסתומים רפלקטור קדמי וכל מיניי דברים קטנים.

למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

לצערי ה16 H "קצת" יותר נדיר מהBSA ככה שאין שם חלקים בשבילו.

3a_12_sb.jpeg

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

ה- 16H הוא אופנוע מאד נפוץ, פשוט בארץ יש יותר BSA משום שהיה להם ייבוא מסודר יותר, פחות או יותר. יש חלקים בשפע אצל ספקים באנגליה ובאוסטריה וגם בגרמניה. אם טרם מצאת אותם - פנה אליי בה"פ.

פורסם

פנה לבנצי קישון בשדרות הר ציון בתל אביב . יש לו הרבה חלקים לנורטון שלא תמצא בשום מקום

0523-973259

פורסם

אוקי התקשרתי לבנצי,אני כנראה אצטרך לקפוץ אליו לתל אביב עם תמונה כדי שיוכל לראות מה יש לו.

נראה מה נעשה אני צפוני פשוט:roll: .

תודה לכם ,ואם יש או יהיה עוד מיידע לגביי מקורות חלקים אשמח אם תשתפו אותי.

עמית.

:-)

פורסם

שלום לך

אם אתה גר בצפון יש באזור הקריות מספר לא קטן של אספנים ומשפצים ,בעלי נורטונים כמו שלך, חלקם מחזיק גם מספר אופנועים כאלה לחלקים.

תנסה אצל הצפוניים הם אוהבים מאד לעזור ולתת תמיכה שצריך.

פורסם

איך אני מגיע לצפונים האלה יש לכם מושג?

יש למישהו מס' טלפון או שם שאוכל לברר?

עמית.

פורסם

אני חבר גם שם,ניסיתי כבר.

פשוט לא ידעתי על קיום הפורום הזה עד לפני יומיים,ובגלל זה אני רק עכשיו פה.

:-D

• תוכן חדש...