Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לחבר את כל הרמקולים למגבר סה"כ 5 רמקולים האם מגבר של 4 כניסות יספיק לי או חייב 5 כניסות ואיזה מגבר הייתם ממליצים עד 500 שקל ?

פורסם

5 רמקולים משמע 5 יציאות...

ב500 לא רק 5 לא איכותיים אין 5 אפילו לא יד שניה...

4 אפשר למצוא יד שניה משהו חמוד לא יותר מזה אל תצפה מהמגבר לעשות ניסים ונפלאות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מה שאלתי ומה עניתה.

אני שואל שוב

יש לי 4 רמקולים + SUB

אפשר לחבר את כל זה למגבר של 4 כניסות

אם לא איזה מגבר צריך.

פורסם

הוא ענה לשאלה!

אי אפשר כי סאב זה 1 רמקולים קדמיים זה 2 רמקולים אחוריים זה 2 . חשבון פשוט יוצא 5 !

מס היציאות במגבר הוא 4 , לכן אין מקום ל 5 אלמנטים .

בשביל לחבר את כל זה צריך 2 מגברים , מגבר אחד 4 יציאות ישמשו לרמקולים (כל רמקול ליציאה)

ובמגבר השני תגשר 2 יציאות ותחבר את הסאב או משהו ...

פורסם

ישנן 2 אופציות :-

2 מגברים - אחד של 4 יציאות ואחד של 2 יציאות.

מגבר אחד בעל 5 ערוצים/יציאות.

את שתי האופציות לא תוכל להרשות לעצמך לפי התקציב שנתת, לכן תחשוב מה אתה רוצה אולי להוריד מההגברה. זה כבר תלוי באוטו שלך ובאיך אתה אוהב לשמוע מוסיקה ובסוג המוסיקה שאתה שומע.

תן לנו כיוון יותר ממשי ונשמח לעזור.

בהצלחה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

או שתרכוש מגבר אחד 4 יציאות ותחבר את הקומפוננט והאחוריים

+ מונובלוק לסאב.

אבל זה בחיים לא יעלה לך 500 שקל, תכפיל ב 3 אולי זה התקציב שדרוש לך ל2 המגברים.

:)

חופש בחירה...זה בכי רע! :-P

גבר תקשיב לי ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק

• תוכן חדש...