Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי מגבר ג'יי.בי.אל 75.4 מהדיוטי פרי

HU: pioneer 6400R

אני מתכנן לקנות קומפוננט דוטק,

חשוב לי לציין ש99% מהשימוש של המערכת יהיה מטאל, אני מניח שיש לזה חשיבות כלשהי לגבי בחירת הסאב, כלומר לא צריכים להיות באסים מקפיצים כאלה כמו בטראנסים ושחורה, רק שיהיו מדוייקים וחדים (הרבה דאבלים ודיסטורשן...)

אז בבקשה תנו המלצות!

בתודה רבה מראש גיא!

Now let me ask you a question, Jules.

When you drove in here, did you notice a sign out front that said, Dead nigger storage?

פורסם

אדי אני לא הייתי משלב פיוניר ומטאל...

הפיוניר עם נטייה להמרח יותר מאשר לדייק במכה...

המלצה שלי לך על איזה פייז מאק אודיו או מאגנט...

שמעתי סאבים בערך 3 מכל חברה אחלה סאבים לכולם ויש גם כמה ישתלבו מצויין עם התקציב שלך

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני יכול לעלות בתקציב בכמה מאות,

אבל האם תהיה אפשרות לשיפור דרסטי נגיד ב500 ש"ח?

פשוט תמיד החזקתי מסאב כחלק הפשוט במערכת,

או שאני טועה?

When you drove in here, did you notice a sign out front that said, Dead nigger storage?

פורסם

ואני חושב שמטאל ופיוניר ישמעו לא רעה....איך שאני מכיר את כותב התרד(חבר שלי ) הוא לא ממש מחפש באס מודגש אלה יותר לרקע....הפיוניר גם יכול לעשות את העבודה...

אבל אני אישית לא ממליץ ליקנות לפי המלצות של אנשים אלה להישתדל לישמוע את כול הסאבים המדוברים פה....

פורסם

אם קונים סאב חלש אפשר לחבר אותו בלי גישור (bridge)?

או נגיד לחבר של סאבים פאנצ' לשתי יציאות (כל אחת בלי גישור)?

פורסם

איך הסאבים של קנווד?

בכלליות, ולדרישות שלי?

כי אני יכול להשיג בזול מחבר

פורסם

אדי אתה לא חושב שעדיף לקבל חוות דעת בכל מקרה?

אני אברר עם החבר לגבי הסאבים של קנווד ואשאל אותו כמה הוא רוצה.

פורסם
אם קונים סאב חלש אפשר לחבר אותו בלי גישור (bridge)?

או נגיד לחבר של סאבים פאנצ' לשתי יציאות (כל אחת בלי גישור)?

בטח שאפשר, אבל תלוי בעוצמה של הסאב והמגבר...

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

להכריע לא

אבל להוות פאקטור כן

פורסם

בטח שאפשר, אבל תלוי בעוצמה של הסאב והמגבר...

מה אתה לא יודע מה עקרונות הסטריאו?

אי אפשר לעשות דבר כזה, כי כשאתה מחבר גישור אתה לוקח שני ערוצי סטריאו והופך אותם למונו וכך הצלילים שאמורים להיתחלק בין ימין לשמאל עוברים לערוץ יחיד

• תוכן חדש...