Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל האנשים הטובים,

כיום אני בשלבי סיום של הרכבת המערכת באוטו. ישנם זוג 6X9 מאחורה וסט קומפוננט מקדימה, כשכולם על מגבר 4 ערוצים.

מאז שהגיע סט הקומפוננט אני לא מפסיק להנות מהקסם שלו. לכן חשבתי להחליף את הרמקולים האחוריים העכשוויים ( 6X9 ) בסט קומפוננט.

אני יודע שזה חבל כי יש את כל עניין הבמה הקדמית ושזה הורס וכו', אך מבחינתי זה לא חבל כלל כי אני אוהב לשמוע עם רמקולים אחוריים וזה גם בא בטוב עם המוזיקה שאני שומע. בנוסף, כבר שמעתי על אנשים שעשו זאת אך לצערי לא יצא לי לדבר עם כאלו.

שאלתי היא היכן ממקמים בד"כ כל אלמנט של הסט כשמדובר על החלק האחורי של האוטו? והאם לחתוך את הסט בדומה לחיתוך של הסט הקדמי?

בתודה מראש,

רון.

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

פורסם
:roll:

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

פורסם
שלום לכל האנשים הטובים,

כיום אני בשלבי סיום של הרכבת המערכת באוטו. ישנם זוג 6X9 מאחורה וסט קומפוננט מקדימה, כשכולם על מגבר 4 ערוצים.

מאז שהגיע סט הקומפוננט אני לא מפסיק להנות מהקסם שלו. לכן חשבתי להחליף את הרמקולים האחוריים העכשוויים ( 6X9 ) בסט קומפוננט.

אני יודע שזה חבל כי יש את כל עניין הבמה הקדמית ושזה הורס וכו', אך מבחינתי זה לא חבל כלל כי אני אוהב לשמוע עם רמקולים אחוריים וזה גם בא בטוב עם המוזיקה שאני שומע. בנוסף, כבר שמעתי על אנשים שעשו זאת אך לצערי לא יצא לי לדבר עם כאלו.

שאלתי היא היכן ממקמים בד"כ כל אלמנט של הסט כשמדובר על החלק האחורי של האוטו? והאם לחתוך את הסט בדומה לחיתוך של הסט הקדמי?

בתודה מראש,

רון.

בהנחה שאתה עושה את זה ולא מתחשב בדיעה הרווחת בפורום שזה ביזבוז,

תקח בחשבון, שאת כל הבאס הפאנצי שהיה לך באוטו בגלל ה6X9 ,

אתה מאבד בהתקנת קומפוננט כיוון שבד"כ בהנחה שמדובר בקומפוננט של 2 חלקים

שאינו כולל וופר אלא רק מיד וטוויטר מומלץ תמיד מהסט הזה למנוע תדרים יחסית

נמוכים על מנת לאפשר לו להגיע לניצולת מירבית של הסט וגם לתת לו קצת יותר אורך

חיים (גם אם חותכים במגבר וגם אם חותכים בHU)

ז"א - יכול להיות שבעקבות המעבר תצטרך סאב..

מלבד זאת, אני יכול לחוות דיעה על מערכת די איכותית ששמעתי עם שני קומפוננטים

של XTANT סאב של אינפינטי ומגברים של סוני (הכל בן סביבות ה3-4 שנים..)

כשהקומפוננט האחורי מוקם על המגש והטוויטר בקצה הקורה העליון למעלה איפה

שמתחיל הגג והיה לזה צליל מאוד חם ומורגש , אבל בלי סאב זה הרגיש מאוד חסר..

Race Smart

פורסם

קומפוננט שני חלקים כולל וופר וטוויטר. הוופר מפיק גם את תדרי המיד. גם בסט שני חלקים וגם בסט שלושה חלקים צריך לחתוך את התדרים הנמוכים מהוופר. אם ניקח סט שני חלקים וסט שלושה חלקים מאותה הסדרה אז לא בטוח שנצטרך לחתוך גבוה יותר את סט השני חלקים, השיפור העיקרי הוא לרוב במיד ובאפשרות למקם אותו בצורה טובה.

פורסם

תודה רבה לשניכם.

יותם,

שוב - בזבוז זה עניין של טעם. ניסיתי כבר לנתק את ה 6X9 ולבחון את המצב, ומצאתי שאני מעדיף לשמוע עם ה 6X9, ולא בגלל עוצמה. בנוסף, לא הבהרתי את עצמי טוב - אך יש לי סאבוופר כבר . . .

ההצעה שנתת מאוד מעניינת אך לא פרקטית כל כך בשבילי (שגם זה עניין יחסי :wink: ) כיוון שהחורים שיש לי במגש מתאימים ל 6X9 וכעת להכניס בהם 6.5 יהיה קצת מטרד, מה גם שאני מעדיף שלא לשים שם רמקולים כי כבר פרצו לי לאוטו בגלל זה. חוץ מזה כבר יש חורים בדלתות שרק מחכים למיד נחמד שיתישב בהם, אך השאלה היא היכן לתקוע את הטוויטר??

שוב תודה - אתם אחלה

פורסם

אולי בכל זאת..?

פורסם
תודה רבה לשניכם.

יותם,

שוב - בזבוז זה עניין של טעם. ניסיתי כבר לנתק את ה 6X9 ולבחון את המצב, ומצאתי שאני מעדיף לשמוע עם ה 6X9, ולא בגלל עוצמה. בנוסף, לא הבהרתי את עצמי טוב - אך יש לי סאבוופר כבר . . .

ההצעה שנתת מאוד מעניינת אך לא פרקטית כל כך בשבילי (שגם זה עניין יחסי :wink: ) כיוון שהחורים שיש לי במגש מתאימים ל 6X9 וכעת להכניס בהם 6.5 יהיה קצת מטרד, מה גם שאני מעדיף שלא לשים שם רמקולים כי כבר פרצו לי לאוטו בגלל זה. חוץ מזה כבר יש חורים בדלתות שרק מחכים למיד נחמד שיתישב בהם, אך השאלה היא היכן לתקוע את הטוויטר??

שוב תודה - אתם אחלה

אז זהו, שפה באמת אתה עושה בזבוז... אתה מקבל בהתקנה כזו רק טוויטר וצליל

ממש מעורפל של הוופר שישב בדלת, הוא בכלל לא מתקרב להשיג את המטרה שלו.

תחשוב בצורה הגיונית, כמה טוב כבר אתה שומע את הוופר שיושב בדלת שלך?

זה שקרוב לרגליים שלך (אני מניח שההתקנה שלך היא שם) אז מאחורי המושב שלך בדלת

הנוסע? ממש ממש לא נראה שתהנה שם מקומפוננט. תראה, בזבוז - במקרה הזה,

לא עניין של טעם, עניין של כדאיות, ואין פה כדאיות. קומפוננט מאבד את המטרה המקורית שלו

כאשר מעבירים אותו לחלק האחורי של האוטו, בהנחה שלא מעוניינים לעשות גם במה ליושבים מאחורה..

יש לך חורים ל6X9? אתה רוצה 6.5 תעשה את ההתאמה הנכונה לעניין,

או אם כבר, אז שם, לא ציינת באיזה אוטו מדובר, אם יש מצב והקורות

האחוריות שלך (משני הצדדים של השמשה האחורית) מספיק עבות, או אם תהיה מעוניין

לעשות שם בנייה, אתה יכול להשקיע את הוופרים בקורות האלו...

ככה מחוץ לאוטו לא יראו בקלות שיש מה שיש..

שאלה של מיקום, אם כבר דיברת על טעם, "מיקום מושלם" בקטע של התקנות

מאחורה, זה עשוי מאוד להשתנות גם בקטע של טעם וגם בקטע של אוזן,

הייתי מציע לך פשוט לעשות כמה ניסיונות. אמרתי לך כבר לשים אותו בקצה של הקורות

בצדדים של השמשה בחלק שפוגש את ריפוד גג הרכב, ככה יחסית הוא מנוצל, אבל אתה יכול

לעשות כמה ניסיונות ולראות איך נשמע.

Race Smart

• תוכן חדש...