Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דיסק של Clarion

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שבמחינת אמינות ואיכות קרליון נחשבים לבין הטובים שיש

לגבי האחריות אני לא יודע להגיד לך

פורסם

אחריות תלוי ממי אתה קונה.

אם אתה קונה מכשיר מקורי של חברת ס.ג אלקטרוניקה אז אין בעיה של אחריות החברה אמינה מאוד.

מקווה שעזרתי.

תומר.

פורסם

איכות רוקפורד קליון ואלפיין הם מקום ראשון

ואמינות הם מחזיקים הרבה אין להם דרך כלל תקלות

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

איך הגעת למסקנה הזאת?

בלאופונקט ופנסוניק לא באות בחשבון?

המכשירים של קלריון מהנסיון שלי, מאופיינים בסאונד צלול ומפורט יחסית לאחרים.

לגבי האחריות, היבואן הרשמי הוא ס.ג אלקטרוניקה, והם נותנים שרות מצוין.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

שמעתי הרבה ולחבר שלי היה עד שבמקרה החליף לקלריון

קלריון הרדיו דיסקים הכי פשוטים שלהם לא רואה את הפנסוניק הפשוטים

אין מה לפרט לא אוהב את הסאונד שלהם

פורסם
איכות רוקפורד קליון ואלפיין הם מקום ראשון

ואמינות הם מחזיקים הרבה אין להם דרך כלל תקלות

שמעתי הרבה לגבי "האמינות" של רוקפוקד!
פורסם

אמינות דיברתי על הקלריון קודם כל

וגם לגביי רוקפורד יש להם פה ושם בעיות מנסיון עם אחת מהם ...

פורסם

יש לי קלריון דגם 646 mp, מכשיר באמת מקצועי (מכשיר לתחרויות סאונד) שקניתי אותו בזמנו לפני שלושה חודשים ככה ב-1900 שקלים.

גם כיום המחיר נשאר זהה, יש אמנם איכות אבל מחיר יקר ללא שום הצדקה. אפשר לקנות מתחרה אחד לאחד באותו מכשיר של ג'יי וי סי למשל, הדגם עם הטאץ', גם זול יותר וגם קיבל ביקורות הרבה יותר טובות מהרדיודיסק שיש לי. בתכלס אם אתה לא הולך לתחרויות סאונד וכאלה ואתה רוצה לשמוע סאונד טוב קח ג'יי ויסי, סוני פנסוניק - מכשירים יעילים וטובים. גם ככה אין מצב שתבדיל באיכות של הקלריון לעומתם, אז בגדול חבל על הכסף.

אני במבט לאחור מצטער על זה שהוצאתי כל כך הרבה כסף על מכשיר, שיכלתי לקנות מכשיר אחד לאחד כמו הג'ייויסי עם אותה איכות ופחות שם ומוניטין ב-500 שקלים פחות. תחשוב מה חשוב לך יותר...מקווה שעזרתי.

ליאור

פורסם

אני פשוט צטטתי מה שגדולים ממני כתבו\ציינו\אמרו, גם בכתבות שקראתי במגזינים כמו אוטוהייפיי וקארהייפיי וגם באתרים באנטרנט לא חסר דירוגים וציונים, במקום להתנגח אם תרצה אני אשלח לך כמה לינקים. אני לא סתם יורה באויר, לכל מה שאני כותב יש כיסוי ובסיס על פניו.

ליאור

פורסם

אני הכי אוהב שכותבים מכשיר מקצועי אין דבר כזה מכשיר מקצועי מכשיר מקצועי יש בתחום של הגברה מקצועית אני מכיר את הקלריון הזה הוא מכשיר נחמד מאוד אבל עדיין אפילו לא הטופ של קלריון וכולה עולה איזה 300$ שזה די בסיסי ככה שלעשות ממנו מכשיר של תחרויות סאונד זה קצת מצחיק אם היית מדבר על 9255 אז בסדר אבל על זה???

• תוכן חדש...