Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל המגבר הוא JBL GTO 75.4

הסאב הקיים : (Cerwin Vega 10' HED 150W (RMS

הסאב שבא : PIONEER 300W RMS 12' דגם פנינה ...

האם הפיוניר יהיה יותר טוב מהסרווין ?

כרגע יש לי את הסרווין והוא מוצלח מאד אבל אני מחפש יותר עוצמה

כדאי להחליף ? (לא להתחייס למחירים וכד.. מקצועית נטו)

פורסם

אני מציע לך שתשמע את הסאב קודם לכן...

כרגע יש לך מגבר שלא ייתן לפיוניר יותר ממה שהסרווין מקבל, כך שיותר עוצמה כבר לא תקבל.

כמו כן - הסרווין יותר נציל מהפיוניר כך שאם תתן לשניהם את אותה עוצמה, הסרווין יישמע יותר

חזק בגלל הנצילות הגבוהה שלו.

פורסם

איך הפיוניר לא יקבל יותר עוצמה ?

הרי הסרווין הוא 150W , הפיוניר 300W , והמגבר מוציא לפי נתון 104

המגבר יחובר בגישור כמובן

פורסם
כי המגבר מוציא 104 ליציאה אחת ב 4 אוהם

ואיך זה יעזור לך/סותר את מה שאמרתי?

המגבר מוציא 104 וואט, ב 4 אוהם, אתה תחבר אותו לסרווין - הוא ייתן לו 104 וואט.

אתה תחבר אותו לפיוניר - הוא ייתן לו 104 וואט.

פורסם

הבנתי אם כך.

אז בעיה של הספק - אין לנו, אלא רק בעיה של איך הסאב נשמע.

ועד שלא תשמע אותו, אתה לא תוכל לדעת, כי יכול להיות שהוא יישמע גרוע בהרבה מהסרווין.

לדעתי ונסיוני - כל רכיב כגון רמקולים/סאבים קונים לאחר שמיעה/התרשמות.

גל

פורסם

לא רק הסאב הזה - אלא בכלל מומלץ לשמוע לפני קנייה...

אגב, למה דווקא את הפיוניר ככמעט בטוח שכל סאב אחר נשמע טוב ממנו פי כמה?

פורסם

לא הייתי ממליץ לך ללכת על הפיוניר 304C אם אתה הולך לשים אותו בתיבה אטומה (ואני מאמין שככה כי גם האיכות חשובה לך)

המגבר שלך נותן 290RMS בגישור והסאב מוצהר 300RMS,אבל הוא לא ככה בכל התדרים,אני מאמין שעם 220RMS בתיבה אטומה אתה מנצל אותו לגמרי.

במקום זה הייתי ממליץ לך (פעם ראשונה בחיים שאני ממליץ על הסאב הזה אבל בגלל שלך זה יותר מתאים) להביא את ה305C שמוצהר 400RMS ובתיבה אטומה הוא יגיע לשיא שלו אני מאמין בערת ה290RMS שלך.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
לא הייתי ממליץ לך ללכת על הפיוניר 304C אם אתה הולך לשים אותו בתיבה אטומה (ואני מאמין שככה כי גם האיכות חשובה לך)

המגבר שלך נותן 290RMS בגישור והסאב מוצהר 300RMS,אבל הוא לא ככה בכל התדרים,אני מאמין שעם 220RMS בתיבה אטומה אתה מנצל אותו לגמרי.

במקום זה הייתי ממליץ לך (פעם ראשונה בחיים שאני ממליץ על הסאב הזה אבל בגלל שלך זה יותר מתאים) להביא את ה305C שמוצהר 400RMS ובתיבה אטומה הוא יגיע לשיא שלו אני מאמין בערת ה290RMS שלך.

אבל לדעתך ה305C יתן לי באס יותר טוב מאשר ה CV ?!

כי זאת השאלה כאן ...

אחרת אין לי טעם בכלל להחליף את ה CV...

פורסם

א.ההבדלים בעיקר אמורם להיות בגלל ההבדלים בגודל הם שהפיוניר יעבוד טוב יותר בתדרים הנמוכים והסרווין בגבוהים בגלל הקוטר.

ב.עוצמה הוא ייתן לך הרבה יותר (איזה רכב זה דרך אגב?)

ג.לגבי הדיוק אני מאמין שיהיה פחות מדוייק כי הסרווין נחשב לסאב מדוייק מאוד.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...