Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מגבר JBL - GTO74.5 מהדיוטי פרי ורציתי לדעת איזה רמקולים 6X9 אתם ממליצים לשים איתו ?

אני חשבתי על פיוניר מדגם TSA6991S החדש (לחבר שלי יש את הישנים יותר - TSA6990 והם נותנים תמורה יפה לכסף שהם עולים לדעתי)

לא רוצה קומפוננט (יקר לי מידי) כרגע

גם אין עדיין סאב... ההשקעה הראשונה היא על אחוריים ומשם לסאב וקידמיים

ד"א מה דעתכם על המגבר ? קניתי אותו בעיקר מהמלצות של אחרים (מקווה שלא עשיתי טעות גדולה מידי) כי לא היה לי מספיק זמן לשמוע באופן רציני

פורסם

זה ללא ספק אחד הנושאים המדוברים בפורום הזה לאחרונה. אם לא קשה, תעשה חיפוש.

בעיקרון המגבר ממש לא רע יחסית למחיר. סביר להניח שלא תמצא משהו יותר איכותי וחזק בארץ בסביבת המחירים. אני אישית שמעתי אותו עם מורל דוטק 6.5 וסאב 15' של מורל והשמע היה מעולה. לא נכנס לעיוותים גם בווליום מאוד גבוה.

הטענה היחידה שלי כלפיו והיא זניחה ביותר זה הshell הקדמי שלו. הגמיק הזול של הפרספקט אינו חזק כמו האלומיניום הישן והטוב (ונשבר בקלות).

העניין שמציק לי מעט זה הרכיבים שאת בחרת. המגבר שלך ברמה מעט מעל ל-6X9 של פיונר, עם כל הכבוד להם. ממליץ להתחיל עם קומפוננט איכותי, להתקדם לסאב ואז אם באמת יהיה חסר לך אפקט סרואנד או סתם באס לחברים שיושבים מאחורה תוסיף 6X9.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

• תוכן חדש...