Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מגבר של אודיו באן 10 אינץ דגם DUB1000 עכשיו כתוב שהסאב מוציא 600 ארמס מה שלא נראה לי כל כך הגיוני אבל לא משנה אני רוצה הצעה למגבר שיריים את הסאב כמו שצריך במחיר סביר לא לישתגע מגבר מונובלוק

אם תוכלו לעזור לי אני יודה לכם מאוד

DON'T DRINK AND DRIVE SMOOK AND FLY

פורסם

הסאב שלך אולי יכול לקבל 600w rms אני מבטיח לך שהוא לא יוציא כלום, בקשר לשאלה שלך אז אתה לא צריך מונו בשביל לדחוף סאב כזה אתה צריך מגבר שני ערוצים חזק וכבר דובר פה על מגבר 2 ערוצים של סוליד אודיו שאמור לתת תמורה טובה במחיר של 1400 ש"ח אם אני לא טועה

פורסם

אל תהיה כזה עצלן, תעשה חיפוש בפורום ותמצא את המגבר, דובר עליו לפני כמה ימים ככה שאם תדפדף אחורה בטוח תגיע אליו

פורסם

אחי לחבר שלי יש מגבר של סוליד אודיו 4 יציאות הדגם של ה500 והוא לא הריים את הסאב כמו שצריך אני מחפש משהו יותר רציני

DON'T DRINK AND DRIVE SMOOK AND FLY

פורסם

לפי הנתונים של הסאב . אתה צריך מגבר של כ 500W RMS כדי לנצל אותו.

אבל יש ללאנזר את ה1200D שהוא מגבר חזק מאוד. ויחסית לנתונים שלו הוא עומד בזה.

אבל הוא נדיר.

תחפש אותו . המחיר שלו הוא בין 1200 ומעלה.

היה לי אותו. הוא פרק לי את הסאבים שהיו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

זה בגלל שהוא לא יציב ב 1 אוהם...

שמע לפי דעתי חפש לך איזה 1001BD של רוקפורד יד שניה או איזה מאגנט פאנטום חדש אם הסאב שלך יכול לעבוד ב 2 אוהם...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לדעתי הסאב ממש איכותי , לחבר שלי יש אותו עם תיבה מותאמת לא זוכר איזה , אבל הצליל רך ואיכותי מאוד , (הונדה אג'בק)+ קומפוננטים קדמיים של פייז.

אם זה שווה ? תלוי בכמה את יכול להשיג אותו .

ד"א הסאב לא יורד ל 1 אום ככה שמגברים שלא יורדים ל1 אום גם יתאימו

• תוכן חדש...