Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי יכול להמליץ לי על רדיו דיסק טוב שלהם בסביבות ה 800 ש"ח ?

ומצאתי למכירה רדיו דיסק נחמד אבל רשום שהוא מוציא רק 15*4 RMS ... ובממוצע ממה שהבנתי

כל מערכת אמורה להוציא בין 18 - 22 RMS ליציאה אחת ..

אני מבין שאם היה לי מגבר נחמד הכול היה טוב אבל אין לי ! אני רוצה לקנות מכשיר ואני לא משקיע על מגבר ... אז מה אתם אומרים ? האיכות בווליום גבוה תהיה פות טובה ? כלומר אני יישמע חלש יותר ?

תודה על כל תגובה שתנתן ...

תודה שמעון.

רשימת הקניות של האודיו שלך לא מעניינת אף אחד עד כדי כך שכולם צריכים לראות אותה בסוף כל הודעה שלך.

אם אתה לא מסוגל לחתום לפי כללי החתימה של הפורום נבטל לך את אפשרות החתימה לגמרי.

הכללים נמצאים כאן - www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=54259

פורסם

באופן כללי כמו שנאמר פה: 4*50 בדרך כלל 18-22RMSלערוץ [יש יוצאי דופן לטוב ולרע]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
מערכת עם הגברה של 50*4 אמורה להוציא 25 אר אמ אס לכל ערוץ*4

ומערכת עם 45*4 אמוריה להוציא קצת פחות

זה לא תמיד נכון .....

שמע יכול להיות שזה יספיק לך תלוי כמה אתה הולך להגביר ואיזה רמקולים אם אתה הולך לשמוע עם זה בפנאן שלך ולא חשוב לך כל כך הווליום אז יכול להיות שזה יספיק

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אני לא יכול להעיד כי לא בדקתי בעצמי, אבל שמעתי כבר כמה פעמים שרובם הגדול של הרדיו דיסקים לא מוציא גם יותר מ10W RMS.

היחיד שאולי יכול לאמת או לבטל טענה זו הוא תמיר. אם אפשר תגובה אני אודה מאד.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

Guest תמיר .א.
פורסם

המתכננים היום שואפים להרכיב רכיב הגברה שיפיק את המקסימום מ12-14V.

אם מדברים על הרדיו דיסקים הסיניים הזולים הם מפיקים גג 6-8W ובגישור 20W. בדרך כלל מורכבים עם רכיבי TDA2005, השאר שקצת יותר מכבדים את עצמם בנויים מרכיבי HA,LA,TA הזולים,

שכיב אחד מסוגל להפיק כ18WX2 אז משתמשים בשני רכיבים כאילו כדי לקבל 18X4 או ברכיב אחד ואז מקבלים כ6-7WX4. ובגישר 18X2.

הרדיו דסקים המוכרים יותר שמכבדים את עצמם, בנויים מרכיבי TDA יקרים יותר שההספק שלהם נע מ15WX4 עד ל23WX4 ואפשר להגיד( 30WX4 - 55WX4). אני מאמין שבלאקפאונט הוא בינהם.\

בשביל לדעת בדיוק, צריך לבדוק את המספר דגם של הרכיב ולפי זה אפשר לדעת את ההספק האמיתי של המכשיר.

תמיר

פורסם
המתכננים היום שואפים להרכיב רכיב הגברה שיפיק את המקסימום מ12-14V.

אם מדברים על הרדיו דיסקים הסיניים הזולים הם מפיקים גג 6-8W ובגישור 20W. בדרך כלל מורכבים עם רכיבי TDA2005, השאר שקצת יותר מכבדים את עצמם בנויים מרכיבי HA,LA,TA הזולים,

שכיב אחד מסוגל להפיק כ18WX2 אז משתמשים בשני רכיבים כאילו כדי לקבל 18X4 או ברכיב אחד ואז מקבלים כ6-7WX4. ובגישר 18X2.

הרדיו דסקים המוכרים יותר שמכבדים את עצמם, בנויים מרכיבי TDA יקרים יותר שההספק שלהם נע מ15WX4 עד ל23WX4 ואפשר להגיד( 30WX4 - 55WX4). אני מאמין שבלאקפאונט הוא בינהם.\

בשביל לדעת בדיוק, צריך לבדוק את המספר דגם של הרכיב ולפי זה אפשר לדעת את ההספק האמיתי של המכשיר.

תמיר

אוקי, אז הטענה היא בתנאים אופטימאליים וכל זה- אלו ההספקים שאליהם הם שואפים.

אבל גם לאנזר רושמים 100RMS ואפילו רוקפורד טוענים למספרים גבוהים ממה שהם מספקים.

האם כך הדבר או שאלו נתונים ריאליים?

אופל קורסה 2003

Guest תמיר .א.
פורסם

זה נתונים ראלים כי זה חברות שמייצרות את הרכיבים הללו,

רוקפורד ,לשם הדוגמא שלך, מרכיבה מהרכיבים הללו מגבר, היא לא מייצרת את הרכיבים שמימנו בנויים המגבר,

לכן כול רכיב הגברה, אם זה טרנזיסטור או מגבר שרת, הנתונים שמצויינים עליו מדוייקים ב100%.

ואין לערער על זה אפילו.

תמיר

פורסם

לכן כול רכיב הגברה, אם זה טרנזיסטור או מגבר שרת, הנתונים שמצויינים עליו מדוייקים ב100%.

ואין לערער על זה אפילו.

תמיר

בכל זאת לכל רכיב יש שגיאה, אבל אני מאמין שברכיבים איכותיים היא עד 5 אחוז ובפחות עד 10 אחוז, לא מאד משמעותי.

טוב אם ככה לפיונירים וכל אלה שטוענים ל50 W באמת יש את ה20 RMS

אופל קורסה 2003

פורסם

15 וואט RMS (אמיתי) הוא הספק לא מבוטל בכלל.

אך פותח הת'רד תוהה האם העצמה שיפיק המכשיר תתאים לו, ועצמת קול נמדדת בדציבלים db. כך,

שנתון ההספק הוא לא כזה רלוונטי.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

Guest תמיר .א.
פורסם
בכל זאת לכל רכיב יש שגיאה, אבל אני מאמין שברכיבים איכותיים היא עד 5 אחוז ובפחות עד 10 אחוז, לא מאד משמעותי.

טוב אם ככה לפיונירים וכל אלה שטוענים ל50 W באמת יש את ה20 RMS

אני מסביר לך ואתה עוד מתעקש... אין שגיאה כלל וכלל, רשום לך איך עבוד הרכיב בכול מצב.

לא לכול הפיוניר יש רכיב הגברה זהה לכולם, עם השנים הרכיבים משתפרים.

תמיר

• תוכן חדש...