Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפוננט איכותי. אני הולך לקנות 9*6 (לא קונה סאב מכמה סיבות) שישלימו את הסאונד של הקומפוננט.

רציתי לשאול את דעתכם לגבי כמות ה WAY שצריכה להיות לרמקול. אם ה 9*6 יהיה 3-4 WAY אז הוא יכול להפריע לסאונד של הקומפוננט כי חלק מהתדרים יחפפו בינהם ולהיפך אם ה 9*6 יהיה 2WAY אז יכול להיות שהסאונד הכולל יהיה "עני" ולא מספק.

אני אשמח אם תסבירו לי באיזה מקרה יתקבל סאונד טוב יותר.

פורסם

לפי דעתי 2 WAY זה חסר צליל

4 WAY לפי דעתי מיותר , כי יש בו 2 טוויטרים זהים

3 WAY לפי דעתי מספיק

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אין שום קשר בין 2 או 3 או5 WAY.

איכות הרמקול נקבעת לפי איכות הדריברים וההתאמה ביניהם , לא לפי הכמות שלהם .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אין שום קשר בין 2 או 3 או5 WAY.

איכות הרמקול נקבעת לפי איכות הדריברים וההתאמה ביניהם , לא לפי הכמות שלהם .

לא הבנת אותי. השאלה שלי היא לא על איכות רמקולים . אני שואל פה על התאמה בין קומפוננט קדמיים ל אובליים אחוריים.

פורסם

ברמות המדוברות כל הטוויטרים שמוסיפים הם עניין של גימיק זול.

מלבד לצרום באוזן הם אינם יעשו הרבה שכן הרכיבים באיכות זולה מאוד.

ברמה העקרונית ובכלל נהוג לרדת בכמות ה"תוספים" על ה6X9 ככול שהיא עולה כי אז משקיעים ברכיבים עצמם ולא רק ב-show (עד כמה שאפשר לעלות ברמה של רמקולים 6X9).

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

כמות הדרייברים ברמקולים האלה בדר"כ נקבעת בגלל יתרון השיווק ולא בגלל איכות הצליל. רוב הקונים חושבים שיותר יחידות זה יותר איכותי, אבל זה לא. ישנם הרבה רמקולים ביתיים בעשרות אלפי שקלים שהם 2 WAY, בגלל שניתן לעשות התאמה יותר טובה בין 2 יחידות מאשר עם יותר.

בכל אופן גם 2 WAY יכולים לספק טווח תדרים רחב מאוד והם בהחלט לא ישמעו עמומים.

כמה דוגמאות:

http://www.focal.tm.fr/car/en/polyglass/index.htm

http://www.dls.se/english/index.htm

פורסם

חבל שאתה לא הולך על סאב

סאב נחמד יעלה במעט יותר מ6X9

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תוכן חדש...