Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות HU .. וחבר טוב בציע לי לקנות את המערכת של סוני שלו ... המערכת עבדה 3 חודשים ושם אותה בארון בגלל מכירת האוטו ושקנו אוטו שבא עם מערכת מובנת והם לא רוצים לפרק אותה ...

את הסוג הספציפי אני לא זוכר אבל זו מערכת די רצינית ... הוא קנה אותה מחול ... יש לה 3 יציאות למגבר והשתקה לטלפון וכל מיני פונקציות כאל שמעידים שהיא מערכת בין הטובות לא ? או לפחות מערכת ששווה משהו ... בכל אופן ההתלבטות שלי היא בין המערכת שלו שהוא מוכר לי אותה ב600 ש"ח אחרי שיכנועים רבים ... או לקנות מערכת ב800 עם MP3 ? האם העובדה שאין MP3 במערכת שלו אמורה להפריע ? אני בעצם שואל מה אתם חושבים שכדאי לי ללכת על? עם MP3 ?

תודה על כל דעה שתנתן פה ...

שמעון.

רשימת הקניות של האודיו שלך לא מעניינת אף אחד עד כדי כך שכולם צריכים לראות אותה בסוף כל הודעה שלך.

אם אתה לא מסוגל לחתום לפי כללי החתימה של הפורום נבטל לך את אפשרות החתימה לגמרי.

הכללים נמצאים כאן - www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=54259

פורסם

אני יגיד לך שלי יש מערכת באוטו עם mp3 (כמו לכולנו) והייתי מוותר על זה בשימחה, אתה דוחף כל כך הרבה שירים לדיסק רק בגלל שהפורמט מאפשר לך זאת! אבל אתה לא מספיק להנות מחצי מהשירים שיש לך בדיסק!

גם מרוב שאתה רוצה לשמוע את כל השירים אתה מעביר כמעט כל שיר אחרי כמה שניות שהוא מתחיל (יכול להיות שזה רק אני ככה אבל אני מכיר הרבה נוספים שנוהגים לעשות זאת)

בנוסף יש שטוענים כי שירים של mp3 לוקח יותר זמן עד שהם מתחלפים (משיר לשיר הבא).

אבל יש לזה גם הרבה היבטים חיוביים, כך שכמו שאמרו לך בעצם - הבחירה היא כולה שלך.

בהצלחה.

פורסם

מה התקציב שלך ?

אתה יודע בכלל מה זה MP3 ? תשאל את עצמך האם אתה זקוק לזה בכלל....

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

חחחחח

טוב אני לא עד כדי כך "בור" באודיו לאוטו ...

סתם רציתי לעשות סקר קטן בקשר לאנשים ומה שהם מעדיפים ואם במקרה הפרטי שלי

כדי לי ללכת על MP3 ...

התקציב שלי הוא 800 ולפי דעתי הכי טוב שאני יכול להביא זה JVC MP3 .. לדוגמא כמו זה ..

http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2395394

אז אני לא יודע .. כי מבחינת הפונקציות ה SONY הרבה יותר טובה ... אבל הבנתי שמבחינת מהירות הקריאה של השירים ומבחינת איכות ה"עין" ותפוקת החיים ה - JVC יותר טובה ... זה נכון ?

תודה על כל עזרה שתינתן ...

תודה שמעון.

רשימת הקניות של האודיו שלך לא מעניינת אף אחד עד כדי כך שכולם צריכים לראות אותה בסוף כל הודעה שלך.

פורסם

לי יש רדיו דיסק ללא אם פי 3

לפי דעתי זה הרבה יותר טוב כי.....כשאתה מכין דיסק של אם פי 3 אתה פשוט שם בדיסק את כל השירים שיש לך על המחשב ושומע אולי רבע מהם כי את השאר אתה לא אוהב

כשאתה מכין דיסק לא אם פי 3 אתה משקיע בו מחשבה ושם בו רק את השירים שאתה אוהב ואז אתה שומע אותו רצוף בלי להעביר שירים

רדיו דיסק ללא אם פי 3 איכותי אפשר להשיג במחיר זול בכמה מאות שקלים מאם פי 3 אז תעשה חשבון לפני הקנייה

פורסם

אתם מדברים שטויות,הייתי ממליץ לך לקחת מכשיר ללא MP3 רק אם ההפרש מחירים רציני.

אני מאמין שלמרות שהדגם שהציעו לך הוא בשימוש רק כמה חודשים,בכל זאת אני מאמין שהוא דגם ישן כי בדרך כלל חברות בסדרות הגבוהות יותר מוציאות את המכשירים עם MP3.

חוץ מזה שאתה יכול גם לצרוב דיסקים רגילים וגם MP3 לא חייב רק MP3.

והשאלה האחרת,אתה באמת צריך 3 יציאות RCA?

ודבר נוסף זה שקיים היום אפשרות גלילה כמו בפיוניר החדשים ככה שאתה בוחר איזה שיר שאתה רוצה

ואחרון חביב זה שאתה יכול למיין בMP3 את הדיסק לתקיות לפי סגנונות\להקות\זמרים ולא חייב לדחוס לדיסק את כל מה שאפשר.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

תראו MP3 זה חובה.. אבל זה בהחלט לא חיסרון ... הבנו ? סבבה...

עכשיו בואו נחזור לנושא המסויים שלי ...

יש לי 800 ש"ח ...

מה כדאי לקחת SONY של החבר כמו שרשמתי בהתחלה יש לה פונקציות יחסית מהחדשות ושוב הרדיו כמו חדש ... כמעט ולא היה בשמוש ...

או שכבר עדיף לקחת חדש של JVC לדוגמא .. כמו זה:

http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2395394

נ.ב

אם אתם חושבים שיש רדיו דיסק אחר ב800 ש"ח שהתפוקה שאני ייקבל ממנו יותר טובה ...

אשמח לשמוע !

תודה שמעון.

פורסם

כמה קשקשנים יש פה...

לכל אלה שאומרים(הקשקשנים) שMP3 זה בעצם מטרד, זאת הבעיה שלכם שאתם צורבים את כל ההרדיסק שלכם על דיסק אחד וגם את השירים שאתם לא אוהבים, ולזה שאומר שהוא שומע כל שיר כמה שניות כי הוא לא מספיק לשמוע את כל הדיסק בנסיעה- תיסע יותר לאט.

MP3 זה מעולה, כמו שneo19 אמר אפשר לערוך דיסק לפי הסיגנונות בתקיות וככה לא כל השירים מעורבבים וככה כל פעם בימקום להחליף דיסק פשוט עוברים תיקיה, זה הרבה יותר נוח בזמן נהיגה.

פורסם

Mp3 זה חלום. ללא ספק לא חיסרון.

כל אותם אנשים שמעבירים שירים ושאר בעיות נפשיות - מממ יש לכם בעית איפוק, חברים.

אם אני רק מתחילים כמה דיסקים הייתי צריך לצרוב בשביל האוסף שיש לי ב-MP3 עכשיו, אני מקבל חום.

רק חשוב לנסות ולשמור על השירים מעל 192KBPS (כאשר האידיאל הוא 320), כדי לא לאבד מהאיכות.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

בקשר לאיכות שאתה מדבר שתדע שפורמט mp3 גם מאבד איכות, למעשה כל דיסק צרוב מאבד הרבה מאיכותו, אבל mp3 פחות איכותי מדיסק רגיל(80 דקות)

פורסם
אני יגיד לך שלי יש מערכת באוטו עם mp3 (כמו לכולנו) והייתי מוותר על זה בשימחה, אתה דוחף כל כך הרבה שירים לדיסק רק בגלל שהפורמט מאפשר לך זאת! אבל אתה לא מספיק להנות מחצי מהשירים שיש לך בדיסק!

בהצלחה.

אני צורב דיסק בערך כל שבוע - כי אני מספיק לשמוע את כל השירים על הדיסק - ונמאס לי.

זה תלוי בכמה אתה נוסע מן הסתם!

וכפי שנאמר פה למעלה - MP3 זה באמת חלום... אודיופילים לא אוהבים אותו, אבל לרוב האוכלוסיה הוא מספיק (והרבה יותר מזה).

• תוכן חדש...