Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היחידה שיכולה להיווצר כתוצאה מכבל ארוך מידי היא מפל מתח..

מכיוון שכבל RCA מוליך זרם ומתח נמוכים מאוד לא צריכה להיות בעיה, בגלל זה העובי של המוליכים בכבל RCA קטן מאוד.

במקרים קיצוניים מאוד אפשר להשתמש במוליכים עבים יותר .. זה הכל.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

זה שהכבל יהיה יותר עבה לא זה לא אומר שהוא יוליך את הזרם

אבל סתם שאלה למה אתה צריך אורך של 15 מטר ?

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

ואיך עושים את זה - אם יש לי תמונה שאני רוצה להעביר למקרן - שמרחקו 10 מטר מהמקור

מה יכולה להיות הבעיה בתמונה למשל ?

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

גם לי יש מקרן עם כבל של 10 מטר מהמקור ואין לי בעיה ולא אמורה להיות גם לך. יכול להיות שאתה לא משתמש בכבל מתאים אבל לתשובה על השאלה הזו אני מציע שתפנה לפורום שמתמחה בכך:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=124

פורסם

כדי לתת לך תשובות נכונות ולא מדויקות. אתה צריך לתת לנו כמה פרטים.

1. למה בדיוק מיועד הכבל. (אוטו, בית חוץ פנים)

2. איזה אורך.

3. בין מה למה הוא יחובר

4. ליד מה הוא אמור לעבור? (חוטי חשמל. של הבית. של האוטו)

5. סוג הכבל

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
גם לי יש מקרן עם כבל של 10 מטר מהמקור ואין לי בעיה ולא אמורה להיות גם לך. יכול להיות שאתה לא משתמש בכבל מתאים אבל לתשובה על השאלה הזו אני מציע שתפנה לפורום שמתמחה בכך:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=124

תודה אייל - אני אפנה לפורום מחר :)

שוב... תודה !

:silly: Cx5 - 2012

• תוכן חדש...