Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת אם אפשר לחבר סאב ישירות למערכת (בלי מגבר)?

האם הדרך הטובה ביותר היא חיבור שני הערוצים האחוריים יחד לקרוסאובר ומשם לסאב(אני לא רוצה רמקולים אחוריים, אלה קומפוננט מקדימה וסאב מאחור וזה מספיק...)

אם לא אז מה הדרך המומלצת -מבחינת מקסימום הספק ומקסימום אמינות(שלא ישרפו המגברים הפנימיים של המערכת).

הסאב יהיה כנראה MAGNAT 360W

אני יודע שהכי טוב יהיה לשים מגבר, אבל אני לא רוצה.

תודה מראש,

מיכה.

פורסם

הדרך הטובה ביותר לא קיימת - כי לא ניתן לעשות זאת.

סאב חייב מגבר ע"מ שיהיה מנוצל, ושיהיה מסופק לו התדרים שבהם יעבוד הכי טוב, ובלי זה -

זה פשוט משקולת גדולה ותו לא...

פורסם

זה יהיה טפשי מאוד לרכוש סאב בלי מגבר.

ההגברה של הHU היא מאוד חלשה. היא לא מספיקה לסאב בשום גונפיגורצייה.

מעבר לזה שאתה יכול לשרוף את המערכת, אתה יכול גם לעשות נזק לסאב. ע"י כך שכאשר תפעיל את הסאב ולא תשמע אותו עובד אלא בעוצמה נמוכה, תנסה להגביר ותכניס אליו distortion. אותו עיוות יכול להזיז את הסליל בצורה שהוא לא יועד לה ובכך לפגוע בסאב (למרות שהסיכוי שתשרוף את המערכת הרבה יותר גדול).

בקיצור, אל תעשה את זה.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

• תוכן חדש...