Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

12-5-2005יער בן-שמן!

מפרט ליוםחמישי >

9:30 -9:15 מפגש בקניון איילון במקום הקבוע!

9:45תדריך נסיעה - באחריות איל השרוט.

10:00יציאה לכיוון איילון כביש מס 1 .

11:30 -11:15פגישה עם הצוות שמקים את המקום בבוקר .

ציוד לרכבים >

מי שתייהבכמות גדולה , טלפונים ניידים , ג"ק גלגל רזרווי מפתח גלגלים ,ערכת עזרה ראשונה , דגל לאום ודגל המועדון חובה בכל רכב ,צופר תקין ,מיכל דלק מלא (אין עצירה לתדלוק) ואחרון מטף!

ציוד מינימלי למנגל > (המלצה בלבד)

כיסאות מתקפלים ,שולחן , מנגל+פחמים (עדיף חד פעמי) , בשרים ,סלטים ,פיתות , שתייה ,מחצלות ,שימשיות למיניהם ,סכו"ם עדיפות לפלסטיק ,כוסות חד פעמיים,ערסל ושקיותאשפה!

**במהלך הנסיעה אני מוביל נסיעה במהירות 70-80 קמ"ש בהתאם לתנאי הדרךערן סוגר אין עצירות בשולי הדרך ואין עקיפות אורות דולקים במהלךהנסיעה.

**משפחות שמצטרפות למסע ברכבם הפרטי יצטרכו לנסוע אחרי השיירה !

אבקש ליידע אותי בנייד 052-3413853 054-8082208 או בפורום "תפוז"במספר האנשיםובאיזה רכב הם מגיעים .

תודה רבה לאייל סול ולצביקה TTZZ

על התנדבותםלשריין לנו מקום בבוקר !

טיול מהנה לכולנו מצוות תרבות והוואי

"מועדוןרכבי החיפושיות בישראל "ומקוררי האוויר.

ח ג ש מ ח

יוסי דניאל לשעבר VW130071!

pic677.jpg

פורסם

12-5-2005יער בן-שמן!

מפרט ליוםחמישי >

9:30 -9:15 מפגש בקניון איילון במקום הקבוע!

9:45תדריך נסיעה - באחריות איל השרוט.

10:00יציאה לכיוון איילון כביש מס 1 .

11:30 -11:15פגישה עם הצוות שמקים את המקום בבוקר .

ציוד לרכבים >

מי שתייהבכמות גדולה , טלפונים ניידים , ג"ק גלגל רזרווי מפתח גלגלים ,ערכת עזרה ראשונה , דגל לאום ודגל המועדון חובה בכל רכב ,צופר תקין ,מיכל דלק מלא (אין עצירה לתדלוק) ואחרון מטף!

ציוד מינימלי למנגל > (המלצה בלבד)

כיסאות מתקפלים ,שולחן , מנגל+פחמים (עדיף חד פעמי) , בשרים ,סלטים ,פיתות , שתייה ,מחצלות ,שימשיות למיניהם ,סכו"ם עדיפות לפלסטיק ,כוסות חד פעמיים,ערסל ושקיותאשפה!

**במהלך הנסיעה אני מוביל נסיעה במהירות 70-80 קמ"ש בהתאם לתנאי הדרךערן סוגר אין עצירות בשולי הדרך ואין עקיפות אורות דולקים במהלךהנסיעה.

**משפחות שמצטרפות למסע ברכבם הפרטי יצטרכו לנסוע אחרי השיירה !

אבקש ליידע אותי בנייד 052-3413853 054-8082208 או בפורום "תפוז"במספר האנשיםובאיזה רכב הם מגיעים .

תודה רבה לאייל סול ולצביקה TTZZ

על התנדבותםלשריין לנו מקום בבוקר !

טיול מהנה לכולנו מצוות תרבות והוואי

"מועדוןרכבי החיפושיות בישראל "ומקוררי האוויר.

ח ג ש מ ח

יוסי דניאל לשעבר VW130071!

איפה תכניס את כל זה בחיפושית?

מה עם הנהג? ישאר לו מקום?

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

יש מקום לעוד הרבה.....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...