Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי מערכת צנועה באוטו

2 רמקולים פיוניר של 260W, מגבר BOSS BA-2900 ורדיו דיסק של בלאופנק או איך שלא רושמים את זה (אף פעם לא הבנתי מה זה השם הזה)

הקיצור מערכת נחמדה והכל

שומעים נחמד ויפה וחזק.

אבל הצליל לא עוטף

הוא כזה לא ברור

לא שומעים את הזמר לדוגמה בצורה טובה כלכך.

צריך לציין שאין לי רמקולים קידמיים מחוברים אבל לפני כמה ימים נסעתי בגולף של חבר והיו לו גם רמקולים רק מאחורה של קנווד ושמעו יותר ברור

הצליל יותר עוטף כזה

זה משהוא שאני לא יודע בידיוק איך להסביר.

אני לא מחפש פה עוצמה אלה איכות!!

מה אני יכול לשפר לשנות ולא יודע מה עוד...

יש לי גם בבית יושבים זוג רמקולים קטנים של פיוניר גם כן בעוצמה של 100 וואט

דגם TS-G1010R אם זה עוזר

שווה להתקין אותם?

הם יעזרו?

ואם כן אז איפה מקדימה או להוסיף מאחורה או מה??

דרך אגב הרכב זה סוזוקי בלנו

פורסם

הרמקולים שציינת שיש לך בבית, במידה והם מתאימים למקום המקורי שיש באוטו ויש לך 2 ערוצים נוספים פנויים במגבר - אז תמיד כדאי, אם כי אל תצפה ליותר מידי מרמקולים כאלו (זה הדגם 4 אינטש נכון?) אבל לחבר שלי יש אותם גם באוטו והם מנגנים יפה מאוד בתור רמקול 4 אינטש שעולה יחסית מעט (אצלו הם מוגברים מהרדיו דיסק ולא ממגבר חיצוני- אם תחבר למגבר הוא עלול להיות חזק מידי בשבילהם)

ותבדוק את שאר גורמי המערכת שכבר קיימים, אולי הכיוון...

פורסם

באמת נבדוק את המגבר. תודה.

אני ישתדל להביא תמונות שתבינו בערך מה קורה אצלי

בהתחלה חשבתי שאולי זה ביגלל שיש כזה כיסוי על הרמקולים (מאחורה איפה שהאור ברקס) אבל בדקתי ויש שם חורים כאלו. יכול להיות שזה לא מספיק?

פורסם
היי

יש לי מערכת צנועה באוטו

2 רמקולים פיוניר של 260W, מגבר BOSS BA-2900 ורדיו דיסק של בלאופנק או איך שלא רושמים את זה (אף פעם לא הבנתי מה זה השם הזה)

סתם לידע כללי, אם כבר שאלת:

בלאופונקט = נקודה כחולה (בגרמנית).

• תוכן חדש...