Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות ממפגש סובארו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיכום המפגש:

בכללי היה מפגש מאוד מהנה ומוצלח, נהניתי לראות את המסמר של השפיץ! הנסיכה הכחולה FF-1 וגם SVX שקפצה לבקר.

גם זכינו לביקור של מר רחמימוב ובנו, מר נוף, ומר בקר. (איזה אאודיי...:-D)

סוגיה שיש לדון בה:

1) למי שלא שם לב, בתחילת המפגש עמדה סובארו בורדו DL, שהחנתה בצד, ואחרי כמה זמן התקפלה.הבנתי שהם היו עסוקים ולכן עזבו, אבל העובדה שחנו בצד בלי שאף אחד אמר להם להצטרף לשורה, זה די מפוקפק.

בשבילי לראות את אותה סובארו עומדת מחוץ ל"ליין" בשעה שאחיותיה הקשישות יותר מתייצבות מסודרות היה מראה די מקומם. יכול להיות שאני קצת נסחף, אבל זה מה שהרגשתי באותו רגע, ורק כדי לא להעיב על המפגש (הבאמת הכי מוצלח שנתקלתי בו!) דיברתי על הנושא רק אחרי שהבחור עזב.

לדעתי, המגמה הזו של: "תחכה עד שיגיעו עוד מודלים כמו שלך ואז תסדרו" היא לא נכונה. תמיד אפשר להחנות את הרכב, ובמידה שיגיע הזמן, לסדר אותו יותר מאוחר. יש אנשים שמפרשים את הבקשה הזו בצורה אחרת, ומרגישים דחויים.

וחבל, באמת שחבל.

יש כאן קלפים שהולכים לאיבוד... ואחר כך יהיה קשה מאוד להשיג אותם מחדש.

חבר'ה, עם כל הכבוד (ויש...), אותו אדם עם DL שנת 87 לא שונה מאותה DL יותר ישנה משלו. לשתיהם יש חיבה למותג, וזה מה שמגבש אותנו.

נקודה למחשבה לאחיי הסוברואידים :idea:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

סובארו מן שלום רב!

מצטער אבל אני באמת לא יודע על סובארו אדומה שהייתה שם מלבד שלי,

ואני מבטיח לך ידידי הטוב,כי אם הייתי מבחין בו הוא היה עומד הרבה לפני בטור!!!

תודה שהארת את עיננו ,חבל מאוד בשבילי שלא הבחנתי בו,וחבל שלא טרחת

לבוא ולומר את אשר ראית בו במקום.לגבי הFF-1 תיקון קטן,היא בעלת מנוע 1300 .

שתהיה לכולנו שבת טובה,אף על פי שמאוד חורה לי על חבר שלא זכה להתייחסות

ונדאג שהדבר לא יחזור!

פורסם

אני חייב לציין שהיה אחלה מפגש!!!

היו כ-17 מכוניות מכל השנים והמינים.

מצפה לנוכחות גבוהה שכזו ואפילו יותר במפגש הבא.

תודה לכל מי שנטל חלק במפגש וכמובן לאלון ומשה שעזרו לי לארגן ולכוון את הרכבים במפגש.

תמונות באיכות גבוהה מהמפגש ניתן לראות בפורום המועדון שלנו בכתובת:

http://members.lycos.co.uk/subaru4wdclub/phpbb2/viewtopic.php?t=125

גל.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם

אהלן שלומי.

היה נחמד מאוד לראותך ואת חברך עם האוטו הכחול (תסלח לי מראש שאני לא זוכר איזה דגם יש לו) בדרך ליקום (אם אתה זוכר את השיירה של הסובארו שעקפה אתכם).

בהחלט מרנין לעין לראות רכבים כאלו!!!

גל.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

Guest shlomimycars
פורסם

מה קורה גל

גם אני מאוד נהנתי לראותכם בדרך והסיבה העקפתם אותנו כל כך בקלות היא

שהשיירה שלנו נוסעת ברגוע בדרך כלל

אני צירפתי תמונה של שיירת הפורדים

IMG_3874.jpg

• תוכן חדש...