Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לקנות הקומפוננט הזה:

http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=23401&sog=T-Speakers

ויש לי בעיה המקום של הרמקולים אצלי הוא בדש בורד

וגם הוא קטן מ6.5

ולפי מה שהבנתי הסאטאף הכי טוב זה רמקול בדלת ובדשבורד טוויטר

אז אני שואל כדאי לעשות חור בדלת (עשויה עץ לכל הנראה)

אם יהיה צריך אני יצלם תמונות!

פורסם

קודפ כול

למוראל יש דגמים ב 4,5.25,6.5,6X9 באינצים !

אחד מהם בטח מתאים לך

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

בניה תמיד כדאי לעשות, במיוחד אם יש מגבלה של מקום, בניה יכולה להוסיף פוטנציאל לרמקול גדול יותר, וגם בניה נכונה יכולה לשפר את האקוסטיקה

פורסם

בניה נכונה לא תשפר את האקוסטיקה בניה נכונה וטובה תשפר את התמונה של הסאונד ברכב...

שמע יש המון אפשרויות רק ל4 אינץ' כמו אצלך וכמו אצלי צריך לחפש קשה...

אני את שלי מצאתי שבוע הבא אני מתקין פוקאל פוליגלאס...

חפש ושמע מה מתאים לך ותראה אם זה מה שיכנס או לא?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

רמקול שיושב במגש האחורי מקבל מתא המטען אפקט של מעין תיבה- דבר שמשפר את האקוסטיקה בצורה ניכרת, לעומת זאת, מניסיון אם תיקח את אותו רמקול ותחבר אותו בדלת הקידמית ללא כל איטום מיוחד הוא ישמע פחות טוב בהרבה! ולכן בניה נכונה, מעץ טוב יכולה לשפר בהרבה את איך שישמע הרמקול בדלת הקידמית, וגם יהיה יותר מקום אולי להכניס רמקול מעט יותר גדול.

פורסם

אז אני שוב חוזר ואומר בניה נכונה לא משפרת אקוסטיקה איטום ישפר אקוסטיקה אבל בניה נכונה לא תשפר את האקוסטיקה...

אם תקרא את התר'ד על מערכת ה SQ של בלאק בי אתה תראה הוא לא כתב שינוי באקסטוקיה הוא כתב שינוי בתמונה בבמה בסאונד שהשתנה לא באקוסטיקה באוטו שהשתנתה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...