Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע היו רוחות חזקות מאוד בירושלים שגרמו לכמה ענפים לקרוס מהעצים,לרוע המזל חנתה לה מתחת לאחד העצים שבי נובה מודל 78 נדירה ששייכת לאספן באיזור מגוריי.

הייתי רואה את השבי מידי פעם כשהייתי חוזר מעבודה,השבוע נחרדתי לראות אותה במצב מזעזע, גזע שניתק מהרוח נפל עליה ורמס אותה,הרכב טוטאל לוסט,אני מאשים את עיריית ירושלים בהזנחה,מה אם הגזע היה נופל על מישהו והורג אותו??

סרקתי לכם כתבה מהמקומון הירושלמי "כל הזמן" שדיווח על האירוע.

Scan4.JPG

פורסם
באמת חבל על מכונית שהנה כמעט "רכב אספנות" שהלכה לעולם שכולו טוב (?).

אכן מזל גדול שלא נפגע אדם מקריסת ענפי העץ.

בברכה - רפי לין :-)

לפי דעתי עם קצת עבודת פחחות וצבע בגג ובדלת תא המטען כולל החלפת שמשה אחורית הרכב הזה יהיה כמו חדש! סתם מנפחים הכל כדי לזכות בפיצויים גבוהים..

פורסם

אין לבחור מזל עם שברולט, היתה לו שנת 64 שנשרפה באינתיפדה, עכשיו בשנת 2005 נפל עליה עץ.

אולי שיעבור לגרמניות, אין לו מזל עם אמריקאיות.

הכל בהלצה כמובן, הרכב נראה בר תיקון, לא משהו שמחייב הורדה או טוטלטוסט עם זייתים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

בואו לא נגזים באבל. מעבר לאמפתיה הטבעית שמרגישים כלפי אדם שאיבד מכונית שאהב, המנוחה לא היתה כלכך נדירה או מיוחדת. גם ערכה הכספי בהיותה "לפני שיפוץ" כדברי בעליה, לא היה גבוה במיוחד.

אם בעליה מאוד ירצה, בעוד שלוש שנים יוכל לייבא אחות תאומה במצב מצויין ובעלות לא מאוד גבוהה. אם ירצה דווקא עכשיו לקנות אחרת בארץ - גם לא יתקשה. בכל מקרה, חלקי חילוף יש לו עכשיו בשפע.

נמרוד

פורסם

גם לי היא נראית ברת שיפוץ.

לצערי קרה לי מקרה דומה לפני מספר שנים- ענף של אקליפטוס נפל על הרכב. לצערי (או שמחתי) הייתי באותו זמן בחו"ל, כך שלא הייתי עד לנזק. רק אמרו לי שהגג נפגע ואני מניח שהחלונות התנפצו. בכל אופן העיריה (יהוד) תיקנה את הנזק אבל לדעתי באופן חובבני למדי.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

השאלה היא האם עיריית ירושלים היא כמו כמה עיריות אחרות בישראל, שבמקרים כאלה לא נענית לבקשת פיצויים בטענת "זה מעשה מכוח עליון שלא בשליטתינו או אחריותינו"

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...