Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

`חברים תגידו לי למה לא שווה ליקנות את המגבר בוס ואיזה מגבר אני יכול להביא במחיר שלו או ב700 ל 800 שח איזה מגבר איכותי אני יכול להביא??? והאם קליפונירה בום לא שווה את ההמחיר

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקליפורניה בום 1000W יותר טוב ממנו. מעגל איכותי יותר ורכיבים טובים יותר והוא חזק יותר . בכלל אם אתה משיג את הקליפורניה בום 1200 אז לך עליו הוא ממש אכזרי למחיר . [ליותר פרטים ערוך חיפוש תחת המותג פה בפורום או ראה הודעות של תמיר בנושא]

אחרי הקליפורניה בום הפלטינום אודיו שהוא קצת פחות חזק אבל עדין שווה את המחיר .

מומלץ שתלך לשמוע אחד מהמגברים הנל..וברור שב800 שח אתה יכול למצוא אחלה דברים יד שניה יותר טובים מהקליפורניה . רק תחפש[אולי גם חדשים אם יש לך גישה לדיוטי פרי ]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
הקליפורניה בום 1000W יותר טוב ממנו. מעגל איכותי יותר ורכיבים טובים יותר והוא חזק יותר . בכלל אם אתה משיג את הקליפורניה בום 1200 אז לך עליו הוא ממש אכזרי למחיר . [ליותר פרטים ערוך חיפוש תחת המותג פה בפורום או ראה הודעות של תמיר בנושא]

אחרי הקליפורניה בום הפלטינום אודיו שהוא קצת פחות חזק אבל עדין שווה את המחיר .

מאיפה הגעת למסקנות האלו?

פורסם

שמע מה הביעה אני צריך מגבר חזק כי אני רוצה שיסחוב לי את הסאב יש אני יגיד לך מה יש לי באוטו ותמליץ לי על משהוא

יש לי מערכת פיוניר 1650 מעולה

רמקולים פיוניר350 וואט

וסאב של פיוניר 400 rms TSW305C Pioneer

מה אתה ממליץ לי

פורסם

אף אחד מהמגברים הנ"ל לא ממש יסחוב לך בצורה מלאה את הסאב הזה. סה"כ מדובר על מגברים שמביאים בין 170 עד 200 בגישור -אבל יצא לי לשמוע אותם עם הסאב הזה בתיבה סגורה והם דחפו אותו לא רע. אם אתה רוצה לפתוח את הסאב חזק יותר זה כבר תצתרך לעלות את התקציב ולקנות מגבר רציני יותר וחזק יותר .

רועי לא אני הגעתי למסקנות האלו. תערוך גם אתה חיפוש באתר ותיראה שמישהו כבר פתח את כל המגברים הנ"ל ובחן אותם היטב ונתן חוות דעת שאפשר לאמץ . קוראים לו תמיר אסרף .לגבי הלנאזר אני אל הייתי קונה ..סתם מגבר דומה ברכיבים ובמעגל למגברים שציינתי וכמו כן לנזר מנפחים נתונים זה ידוע..אם יש לך גישה לדיוטי פרי זה יהי טוב.

פורסם

אני כבר מזמן חבר בפורום הזה וראיתי את כל הויכוחים על המגברים האלה, והשאלה אם תמיר גם פתח מגברי רוקופורד או מאגנאט או זקט או קליפדיזיין או הייפוניקס זאחרי אלו יוכל להגיד שהקליפוניה זה מגברים איכותיים

פורסם

אסף, ופותח השרשור, כדאי שתצאו מהסרט.

הפיוניר 305 הוא לא 400 רמס, לפיוניר יש שיטות שונות משלהם...

אין לו בכלל 2 סלילים, והוא סתם סאב חופר, הוא לא נקי ועדין מספיק, לטעמי...

ובוס יכול להרים אותו בשקט.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הוא לא השווה אותם אף פעם למגברים מהחברות האילו בסכומים משולשים ..מבין הוא גם התחיל מזבל סיני ולקח מגברים "זבל סיני" עד תקציב מסויים של נגיד 650 שקל היתנסה בכמה ובדק אותם לעומק . ככה שאם אתה בא בתקציב מסויין ואתה חנוק ורק זבל סיני יכנס לך בתקציב אז אתה תדע מה כבר הכי נורמאלי ויתן תמורה הכי טובה "מהמבחר הגדול". מבין. זה כולל אנשים כמוני .

פורסם

זה גם מה שאני אומר..סתכל אחורה על מה שאמרתי ותראה שזה גם מה שאני אומר..בכלל אם יש לו גישה לדיוטי פרי הוא יביא את הגי בי אל ב200 דולר..אם הוא לא יכול להגביר תקציב א זה המצב .

פורסם

אתם אומרים כל הזמן זבל סיני יפני שתבינו יגנובים כל המגברים אבל כולם לא יוצא מן הכלל אולי חברה או שתיים אבל כולם מיוצרים בסין יפן איפה שתירצו רק לא באמריקה וחוץ מיזה רמקולים גם מיוצרים שם מערכות של פיוניר רמקולים שלהם הכל מיוצר בסופו של דבר בסין טיוון איפה שתירצו במדינות עם עניים מאולכסנות

פורסם

חח רק ביגלל שאתה חדש נסביר לך בקטנה מזה פה בפורום הביטוי הנ"ל

"זבל סיני"= מוצר בעל חברת מדבקה זול ופשוט. ישנם מוצרים כאילו שנותנים תמורה מלאה למחיר ויש כאילו שלא. זבל סיני בעיקר מאופיין מעלות ייצור ותמכור זולות .

• תוכן חדש...