Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מיני מיינור] בעיה בגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קורה רק ברוורס וגם לא תמיד, לפעמים ההילוך (רוורס) לא נכנס, אני עם קלאצ' עד הסוף (כמעט שובר את הרצפה של הרכב-מדביק ת'קלאצ') ועדיין שאני שם רוורס הגיר עושה ככככחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (אחחחח :shock: ) וכשזה עושה ככה גם טיפה יותר קשה להכניס לראשון אבל שני נכנס טוב ושלישי רביעי כמו חמאה :)

ולפעמים כל ההילוכים בסדר, למרות שבזמן האחרון זה לא ככה אבל אם אני נותן גז, זורק קלאצ' בראשון אז אחכ כל ההילוכים נכנסים חלק :) אבל לא עשיתי את זה כבר הרבה זמן כי זה גורם בלאי לרכב אז ההילוכים לא משהו,

מישהו יודע למה?

יש שמן גיר בדקתי,

עוד סיבות?

פורסם

ניב שלום

מנסיוני במיני,

תבדוק אם הקלא'ץ מכוון נכון, יתכן ואין הפרדה טובה. אפשר לזהות צורך בכוון על פי מצב הדוושה כשההילוכים משתלבים. אם השילוב והעברת הכח מתחילים מייד בשחרור הדווושה כשהיא עדיין סמוך לרצפת הרכב - יש צורך בכיוון הקלא'ץ ובדיקה של המשאבות והנוזל בהן.

יש שני דגמים של קלא'ץ במיני - וורטו ולא וורטו. הוורטו הופיע במנוע 1000 רק בשנים מאוחרות

(אחרי 85 אם אני לא טועה) ובמנועי 1275 (כגון מטרו) . בוורטו הכיוון אוטומטי ואין כיוון ידני.

לפעמים קיימת שחיקה של הזרוע המופעלת ע"י המשאבה התחתונה ויש צורך להאריך אותה או למלא בריתוך את הכדור בצד בית הקלא'ץ. זה במקרה ובצעת כיוון לקלא'ץ , המשאבות תקינות ועדיין אין הפרדה טובה.

יתכן גם שנגרם נזק לסינכרון ההילוך ואז השילוב רועש וקשה. אך אז זה בהילוך ספציפי ובכל שילוב שלו.

אורן

פורסם
רגע !

אתה הבן של אמיר ????

לא הוא לא בנו של אמיר פרץ, אך הוא נוהג לזרוק קלטצים וזה לא טוב!

והוא מתגורר בבני דרור!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
רגע !

אתה הבן של אמיר ????

חחח, כן אני הבן של אמיר...

מאוד מאוד מרוצה מהמיני!!!

(למי שלא הבין המיני הייתה עד לפני חצי שנה של אורן...)

וכן הרוורס לפעמים לא נכנס טוב בעיקר בזמן האחרון,

ולא אני לא מרבה לזרוק קלאצ' רק משהו כמו פעמיים בנסיון לסדר את הבעיה ומאז אף לא פעם אחת!

כנראה שהכיוון לא בסדר כמו שאמרת...

פורסם

למיטב זכרוני במיני שהיתה לי לפני 12 שנים היתה בדיוק את אותה בעיה ואם אני לא טועה זו היתה סתם בעיה של תושבת שהברגים שלה קצת התרופפו.

אגב, למניאק שגנב לי את המיני החמודה שלי (שנת 77, אדומה) בשנת 92 או 93 בראשון לציון ואחרי זה גם בנוסף לכל חטף דו"חות חניה שבגללן התרוצצתי בכל מיני עריות ותחנות משטרה - יומך יבוא!!

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם
אגב, למניאק שגנב לי את המיני החמודה שלי (שנת 77, אדומה) בשנת 92 או 93 בראשון לציון ואחרי זה גם בנוסף לכל חטף דו"חות חניה שבגללן התרוצצתי בכל מיני עריות ותחנות משטרה - יומך יבוא!!
כשיבוא יומו,אינשאללה בקרוב, תבדוק אם המיני שלי לא אצלו.

סימן היכר הכי קל הוא 5 הילוכים ו 16 שסתומים.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצאתי תמונה היסטורית שלי מלפני 15 שנה עם אהובתי המוטורית הראשונה...

mini2.jpg

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

• תוכן חדש...