Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב עד 800 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות סאב, התקציב הוא בערך 800 שקל...

יכול לגייס גם לכיוון ה1000 אבל ממש ממש עדיף שלא...

עכשיו יש בעיה, אין בכלל מקום לשים אותו, 10" בקושי יידחס שם למרות שאני גם לא בטוח בכלל שייכנס אז חשבתי ללכת על בזוקה, אם אפשר לפרט - יתרונות וחסרונות של בזוקה

וראיתי איזה בזוקה של JBL ב800 שקל משהו כזה, וגם Magnat נראה לי נחמד

יש לי מגבר של JBL GTO 75.4 ששתי יציאות אני הולך לגשר בשביל הסאב...

מחכה להצעות לסאבים אפשריים והסבר על הבזוקה,

תודה לעונים,

ניב

פורסם

וולאה אחי אני לא מבין נשמה יש לי אותו בעיה כמו שלך אם אני שם סאב רגיל גדול אין מקום לאבא שלי לכלים מאחורה וזה יוצר בלי סוף ויכוחים

אז אני מצטרף לבקשה שלך

לדעת מה ההיתרונות והחסרונות בין הבזוקה לסאבים הרגילים ואפילו המרובאים שאני רואה בזמן האחרון הרבה

תודה לעונים

HEAD UNIT : Pioneer-DEH-P6700MP

AMPLIFIER 1 : Boss RT745 RIOT - 1000 Watts 4Channels

COMPONENT : Morel PULSE 6

פורסם

בזוקה טופסת נפח יותר גדול בד"כ..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
וולאה אחי אני לא מבין נשמה יש לי אותו בעיה כמו שלך אם אני שם סאב רגיל גדול אין מקום לאבא שלי לכלים מאחורה וזה יוצר בלי סוף ויכוחים

אז אני מצטרף לבקשה שלך

לדעת מה ההיתרונות והחסרונות בין הבזוקה לסאבים הרגילים ואפילו המרובאים שאני רואה בזמן האחרון הרבה

תודה לעונים

אז אחרי שאתה מסיים להישתמש ברכב תיקח איתך את הסאב הביתה, אני בטוח שהוא לא יחסר לאבא שלך
פורסם

אתה רציני?.. כל שניה להכניס ולהוציא..זה נישמע לי לא משהו. בעיקר אם אתה גר בשכונה של גנבים .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

להתקין סאבונבון קטנטון ולא ממש יעיל. או להציב לאבאל'ה עובדה . או פשוט לוותר על סאב..לדעתי זה דבילי להכניס והוציא את הסאב כל ערב שאתה יוצא..בעיקר לא שאתה גר בחור שניקרא חדרה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

"להתקין סאבונבון קטנטון ולא ממש יעיל"

אז זהו שהבנתי שבזוקה הם לא "לא יעילים"

וזה לא מגבלה כזאת פשוט יש לי מיני מיינור ואין שם מקום בבגאז'

אז אנשים, בבקשה תענו על השאלה שלשמה נפתח הת'רד,

יתרונות וחסרונות של סאב באזוקה, וסאבים כאלה אפשריים בסביבות 800 שקל בהתחשב בעובדה שיש לי מגבר של JBL GTO 75.4?

פורסם

זה בסדר

גנבו לי את הסאב ואת הרמקולים האחוריים

והוצא הכל היום

מזל שאת הסאב והרמקולים האחוריים הבאתי מגהב חינם

כמה כבלים RCA יש לי עכשיו בבית חח ערמות

HEAD UNIT : Pioneer-DEH-P6700MP

AMPLIFIER 1 : Boss RT745 RIOT - 1000 Watts 4Channels

COMPONENT : Morel PULSE 6

פורסם

השאלה היא למה אתה מתכוון כשאתה אומר באזוקה. אתה מתכוון לסאב בתיבה גלילית? לסאב בתיבה גלילית כולל מגבר? לחברה?

אין שום יתרון או חסרון לסאב בתיבה גלילית על פני סאב בתיבה מלבנית מבחינת השמע (אם משווים את אותו הסאב ונפח התיבות זהה). לך לחנויות ותבקש שיחברו לך סאבים שבאים בחשבון מבחינתך, תשמע ותחליט.

פורסם

כשאני אומר בזוקה אני מתכוון לסאב בתיבה גלילית...

מישהו אמר לי שהוא עובד אחרת, שהוא שואב אוויר במקום לדחוף או משהו כזה אני כבר לא זוכר,

אני מדבר על סאבים כאלה גליליים שהם בערך 6" והם לא כמו בתיבה מלבנית כי אין סאבים של 6" בתיבה מלבנית לפי מה שאני יודע... והסאבים בצורת באזוקה הם באותה עוצמה לפי מה שהבנתי כמו חלק מהסאבים 12" וכו...

אז רציתי סך הכל הצעות לכמה סאבים שיתאימו לי לתקציב ושיהיו קטנים אבל עדיין יוציאו צליל שיספק אותי, או אם לא קיים דבר כזה אז שיגידו לי גם את זה...

בנוסף אם למישהו יש\שמע סאב של Magnat בתיבה גלילית (סאב קטן נדמה לי 6" או משהו כזה) שיכתוב פה מה הוא חושב עליו

בתודה,

ניב

Guest תמיר .א.
פורסם
כשאני אומר בזוקה אני מתכוון לסאב בתיבה גלילית...

מישהו אמר לי שהוא עובד אחרת, שהוא שואב אוויר במקום לדחוף או משהו כזה אני כבר לא זוכר,

הבן אדם גאון ! תגיד איפה הוא עובד יש לך מושג? יש לך את הטלפון שלו?!

פורסם

אז אפשר להישתמש בו כשואב אבק? ואיי איזה ענק אנשים אם יבוא לו פורץ לאוטו הסאב יוכל לישאוב את הבן אדם ביחד עם האוויר:lol:

פורסם
הבן אדם גאון ! תגיד איפה הוא עובד יש לך מושג? יש לך את הטלפון שלו?!

אני מקווה שזה היה בציניות... כי אם אתה רוצה אני יכול לתת לך את הפרטים של הבנאדם... :wink:

רגע אז אתה אומר שסאב "בזוקה" עובד כמו כל סאב אחר פשוט עם תיבה גלילית וגודל הסאב נגיד 6" -> מכאן שהעוצמה תהיה פחותה בהרבה ולא תתן ממש סאונד טוב כמו נגיד סאב של 12"?

• תוכן חדש...