Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי איפוד וזה היה נחמד אם היה אפשר לחבר אותו לHU... הבנתי שכעיקרון אפשר לחבר אותו דרך הכניסה של הצ'ינג'ר אבל מישהו אמר לי שזה לא ינגן לי כי הוא צריך לזהות משהו שחובר הצ'ינג'ר ככה שזה לא יעבוד... יש דרך פשוטה לחבר את האיפוד לכל HU סטנדרטי?

למה? ככה!

פורסם

כרגע יש לי kenwood עתיק זה בכלל לא משנה... אני קונה HU חדש בזמן הקרוב לא יודע איזה...

אני מכיר את האפשרות של אלפיין לחבר ipod אבל זה בעזרת איזה כבל שעולה עוד כסף..

למה? ככה!

פורסם

זה בעזרת מתאם שזה ממש קופסה קטנה שעולה באיזור ה-$60 וזה משתלם כי זה נותן לך אפשרות לשלוט על ה-IPOD ישירות מה-HU וגם מטעין אותו.

איציק.

פורסם

יש את המתאם הזה גם לפיוניר אם אתה מעוניין לא רק לאלפיין אבל זה רק למכשירים מסדרות p

למשל deh-P7700 וכו' והמתאם עולה בסביבות ה100$ פלוס מינוס

ישנו גם מתאם fm שמחברים ל i pod והוא משדר רדיו לאיזהשהיא תחנה וככחה את שומע שזה באיכות פחות טובה מנסיון כי יש את זה לחבר שלי ולחבר אחר יש את המתאם של האלפיין....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תוכן חדש...