Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני עומד לפני רכישת מגבר כזה מיד שניה ב350 שח[הבחור רכש אותו לפני 10חודש מאוטו דיפו בסכום של 900שח.].בכל אופן הלכתי שמעתי את המגבר הוא נישמע סבבה וכל זה ויש לו קרוס ממש טוב ופונקציונלי עם הרבה מצבים וכיוונים. רשום עליו שהוא 75RMS כפול 4..נגיד...[אני מאמין 60-65]

מישהו מכיר אותו היתנסה בו יכול להגיד לי חוות דעת רצינית ביחס ל350 שקלים ואחריות חודשיים שנישאר עליו?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני לא שאלתי על רד בוקס .!!! שאלתי על FURI מגבר בחזית שחור ובצדדים כסוף דומה לאלפין V12 .

קיצר

בוא אני ינסח את זה ככה: אני תפרן . אני צריך מגבר עד 400 שקל שיפתח לי אליפסות 50 אר אמ אס כל אחד וסאב 200 אר אמ אס פשוט . ההיתלבטות שלי בין הפלטינום אודיו 1000 וואט לבין הפיורי 1000 וואט . אמרו לי ששניהם אותו כוח בערך והפיורי עדיף כי הקרוסים שלו יותר איכותיים ופונקציונלים . עכשיו אני אשמח לקבל חוות דעת ודיעות שלכם..

מהניסיון שלכם ששמעתם אתך המגברים הנ"ל

פיורי 1000

פלטינום 1000 שניהם חיקוי V12

אני שמעתי היום אותו מהבחור שאני רוצה לקנות וזה מגבר חזק וחמוד . כרגע יש לי סופר סאונד 720 וואט 4 ערוצים מגבר חמוד מאד שפותח יפה סאב 200RMS + שתי אליפסות 50RMS כל אחד.

קיצר מה אתם אומרים. בעיקר על סמך ניסיון אמיתי שלכם ולא על פי סטיגמות שאתם חושבים.

תודה

פורסם

אוקיי חברים היום הבחור בא אל בייתי [גרים במרחק של 100 מטר אחד מהשני] חיברנו את המגבר אל האלמנטים ברכב שלי והפעלנו הכל . הרגשתי שהמגבר הזה יותר חזק משלי ויותר מזה הרגשתי שהקרוס של המגבר הזה יותר טוב ויעיל משלי . בכל אופן אהבתי מה ששמעתי דרך המגבר הזה וקניתי אותו ב320.ויש אחריות עוד חודשיים בכל מקרה .אני מעלה 3 תמונות שלו ועם התמונות יש לי שאלות לגבי פונקציה מהקרוסים שלו שלא ברורה לי ולא הופיע במגבר הישן יותר שלי ואני רוצה לדעת מה תיפקודה של פונקציה זו.

קודם כל זה המגבר מהחזית:

P5071241.JPG

זה היציאות במגבר:

P5071243.JPG

ובתמונה הזו יש לי את השאלות

בתמונה הבאה רואים בורר בשם X-OVER בעל 3 מצבים והם: 0db /6db/12db

מזו הפונקציה הזו? זה הבאס בוסט? באיזה מצב אני צריך להשים אותו בהנחה שאני מחבר סאב באופציה הזו?

P5071244.JPG

תודה מראש לעוזרים.

אסף

פורסם

בורר זה כיוון עוצמת הקרוס אובר

משהו כמו הבס בוסט

בחיבור סאב כוון על 12DB

אם ישמיע מלוכלך שים על 6

פורסם

תודה איל. אני יעבור עכשיו על הFAQ [בכל מקרה לא מצליח לישון ] אגב מה הכוונה שזה מיותר ה0 וה6db? ואתה אומר שבאופן כללי להזיז את הבורר ל12db?

תודה.

פורסם

עכשיו כשאני מסתכל יותר טוב על התמונה אני רואה שיש לך אפשרות לבחור בין HI, LO וFULL כאשר FULL זה בעצם ללא חיתוך. בגלל זה אני כבר לא בטוח למה יש לך כפתור 0DB (חשבתי שהוא יתן FULL PASS). תצטרך כנראה לשחק ולשמוע בשביל לדעת בוודאות מה כל דבר עושה.

פורסם
עכשיו כשאני מסתכל יותר טוב על התמונה אני רואה שיש לך אפשרות לבחור בין HI, LO וFULL כאשר FULL זה בעצם ללא חיתוך. בגלל זה אני כבר לא בטוח למה יש לך כפתור 0DB (חשבתי שהוא יתן FULL PASS). תצטרך כנראה לשחק ולשמוע בשביל לדעת בוודאות מה כל דבר עושה.

אייל, DB לא מציין עוצמה? חשבתי ש-SLOPE זה אוקטב (octave)

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

כן אני באמת ישחק ויראה מה נישמע טוב יותר. אגב לפי מה שהבנתי הכפתור הזה משנה את הפאזה ב90 ,360,180? אם כן אז מה הכוונה שאומרים שבאס בוסט בא להדגיש את התדרים הנמוכים בצורה חזקה ? איך זה מתבטא בפועל ?

פורסם

וואלה? תודה על המידע. וכמה זה אצלי בX OVER אם אני שם את הבורר על:

1. 0db

2. 12db

ואתה אומר שהכפתור הזה [הבאס בוסט] זה בעצם עוד קרוס מיותר בהנחה שיש כבר קרוס סיבובי ל LP.+בורר LP/HP/FULL...

תודה.

פורסם

באס בוסט הוא בעצם EQ (שלא נותן לחתוך אלא רק להגביר) את התדרים הנמוכים (בד"כ 40-50HZ בSLOPE גבוה=Q נמוך)

הכוונה שאם הBASS BOOST מכוון ל50HZ (לא תמיד אפשר לכוון אותו, לפעמים הוא קבוע) אזי ה50HZ יוגברו עד 12DB (במקרה של בחירה=סוויץ' או פוטנציומטר)

אצלך כתוב X-OVER וכנראה הוא מתאר את הSLOPE של החיתוך של הקרוס אובר עצמו. זה לא קרוס נוסף.

מה שבאמת מוזר הוא שיש גם אפשרות בסוויץ' שלו ל0DB וגם אפשרות לFULL RANGE שהם בעצם אותו הדבר. מכך מסתבר שהייעוד שלו לא ברור, יכול להיות שהוא נועד לתכונה אחרת שלא ברורה, נסה את חוברת ההוראות.

ד"א אתה קורע אותי שתפסת לעצמך מושג חדש זבל סיני (אל תשכח את המרכאות!).

אתה אף פעם לא תגיד קליפורניה בום או בוס, אתה אשכרה תקרא לזה כל הזמן זבל סיני. (;

• תוכן חדש...