Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בעקבות "פרשת קליפורניה" :):lol:

החלטתי להביא רמקולים טובים שיתנו לי תמורה טובה

עכשיו הדרישות הם: איכות, עוצמה, וכמובן באס בריא ועמוק

עכשיו התקציב הוא 230+-

מה כדאי להביא משומש או חדש טוב במחיר הזה?

ושיסחוב אם אני יחבר לו מגבר טוב..

אבל אני מאמין שהוא יוגבר ע"י ה HU

תודה לצדיקים שעוזרים:mm_wink:

בברכה טיסן שמקווה לרמקולים נורמליים:loco:

:splat:

Suzuki Jimny

פורסם

אם אתה הולך להגביר אותם ע"י ה-hu תביא רמקולים שמוציאים הספק קטן בסביבות ה-200w

ה-hu נותן בסביבות 20 וואט נומינלי לערוץ ,קח את זה בחשבון

כל רמקול יותר חזק שתביא ,ה-hu לא יצליח להגביר אותו

באס בריא ועמוק לא יהיה לך בכל מקרה ע"י הגברה כזאת

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1562,'normal_sales')

אלה למשל יהיו נחמדים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

עידו - אני ממליץ לך בחום על סוני/קנווד.

אתה מוזמן לבוא לשמוע :-D

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

סוני 220 תפורים עלייך. לך תישמע ותבין[הרבה יותר נורמאלי מפיוניר 240]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
סוני 220 תפורים עלייך. לך תישמע ותבין[הרבה יותר נורמאלי מפיוניר 240]

הפיוניר נשמעים מתכתיים, אני לא אהבתי.

עידו, הצעתי לך את ה-220... אתה פסלת. תחשוב על זה שנית.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אמרו לי כמה אנשים שהסוני גרועים, אני לא שמעתי לכן אני לא יכול לשפוט, ואני לא פוסל שום אפשרות של סוני או קנווד או פיונר או כל מוצר אחר שנשמע טוב !

Suzuki Jimny

פורסם

אם כך הדבר, למה פתחת דיון על כך? איך בצורה וירטואלית אנשים יוכלו לייעץ לך מה לקחת..יש לך תקציב מסויים. אתה כבר יודע מראש מה יכול להיכנס בתקציב הנ"ל לכן עצה פשוטה שלי היא שבמקום לשרוף את הזמן על הדיון הזה -פשוט לך לכל חנות סטראו אפשרית ותשמע את האלטרנטיבות שלך במסגרת התקציב . כך תחליט לבד מה עדיף ומתאים לך בצורה הטובה ביותר וזהו. תתחדש.

[מה גם שיש לך דלקן אז תחרוש אפילו עד אילת בישביל לשמוע את כל האופציות שעומדות לפניך.]

תתחדש!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אמרו לי כמה אנשים שהסוני גרועים, אני לא שמעתי לכן אני לא יכול לשפוט, ואני לא פוסל שום אפשרות של סוני או קנווד או פיונר או כל מוצר אחר שנשמע טוב !

כמו שאמרתי - תבוא, תשמע... תאהב? תקנה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אם כך הדבר, למה פתחת דיון על כך? איך בצורה וירטואלית אנשים יוכלו לייעץ לך מה לקחת..יש לך תקציב מסויים. אתה כבר יודע מראש מה יכול להיכנס בתקציב הנ"ל לכן עצה פשוטה שלי היא שבמקום לשרוף את הזמן על הדיון הזה -פשוט לך לכל חנות סטראו אפשרית ותשמע את האלטרנטיבות שלך במסגרת התקציב . כך תחליט לבד מה עדיף ומתאים לך בצורה הטובה ביותר וזהו. תתחדש.

[מה גם שיש לך דלקן אז תחרוש אפילו עד אילת בישביל לשמוע את כל האופציות שעומדות לפניך.]

תתחדש!

אסף אני רוצה לדעת על דגמים ספציפים שמוכרים וטובים מתוך ניסון של אנשים או אם הם שמעו אותם

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...