Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...יש לי ברכב סאב של פיוניר 800 ואט עם תיבה לא מקורית קצת יותר גדולה מהמקורית והפורט כלפיי מעלה ...הסאב יושב על מגבר של בוס 1000 ואט והסאב מקבל חצי מהמגבר כי החצי השני נותן לרמקולים...הרמה של הבאס במגבר מכוונת על 12 שזה הכי גבוה והכיוון לסאב פתוח רק על חצי והסאב דופק כמו מטורף אם אני מגביר את הכיוון טיפה יותר מחצי הסאב זז יותר אבל דופק אותו הדבר והדפיקה לא מספיקה לי... מה לעשות?

אלירן אביטן

רכב: סיאט איביזה טורבו 2001

פורסם

שהסאב עובד זה נראה כאילו זה הסוף שלו כאילו אין לו עוד לדפוק יותר...

ולאיזה מגבר אתה מציע לי להחליף? ......

אנשים יש לי סאב של פיוניר ישן כזה כולו כסוף עם דוגמא עליו כמו של השטיחי אלומיניום הוא 12 אינטץ רציתי לדעת מה הנתונים שלו אם מישהו יודע על איזה סאב אני מדבר

פורסם

אם תעלה תמונה מלאכת הזיהוי תהיה קלה בהרבה...

בקשר למגבר...

תן תקציב ונראה איך נציע לך להשתדרג..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם הכוונה היא ל 305C , הרי אמרו לפני נכון.

תנסה, (מבלי לרכוש) להרכיב מגבר חזק יותר, ותראה אם יש שינוי.

לתיבה יש השפעה גדולה על הסאונד המופק מהסאב. נסה קודם להחליפה בכזאת שמורכבת לפי הוראות יצרן.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...